09:35 uur 29-01-2016

MagicEvent.com presenteert haar platform voor appartementverhuur op de Business Travel Show

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– MagicEvent.com , een Franse startup gewijd aan peer-to-peer accommodatie voor zakenreizigers, zal haar reserveringsplatform presenteren op de Business Travel Show in Londen op 24 en 25 februari.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160128006333/nl/

MagicEvent.com, dat gelanceerd werd in 2014, is de toonaangevende website voor peer-to-peer accommodatie en service uitsluitend gewijd aan zakelijke reizen. MagicEvent biedt meer dan 20.000 soorten accommodatie – studio’s, appartementen, villa’s – in 60 steden in Europa en over de hele wereld (Parijs, Cannes, Londen, Barcelona, Hannover, enz.).

Omdat dit aanbod een goed alternatief vormt voor hotels, maken zakenreizigers in toenemende mate gebruik van huurappartementen om redenen die verband houden met kosten, ruimte en comfort. Alle accommodatie op MagicEvent.com is geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van zakenreizigers in termen van comfort, veiligheid en de nabijheid van conferentie-/expositieruimten of het centrum van de stad. Accommodatie wordt beoordeeld met 1 tot 5 sterren op basis van objectieve criteria met betrekking tot comfort en voorzieningen.

“Steeds meer zakenreizigers hebben een huurappartement uitgeprobeerd via peer-to-peer websites voor particuliere reizen en willen nu van dezelfde voordelen profiteren voor zakenreizen”, legt Valéry Linÿer, CEO en mede-oprichter van MagicEvent.com, uit. “Met dit type accommodatie wordt tussen 30% en 60% uitgespaard, zonder nog hierbij de kostenmindering te berekenen ten aanzien van restaurants en vervoer”.

MagicEvent biedt ook een mobiele conciërge-app voor het reserveren van tal van diensten tijdens een verblijf in Parijs. Professionals kunnen vóór of tijdens hun reis toegang krijgen tot kamerservice, autohuurservice, wasserijservice, evenals praktische en toeristische informatie voor hun verblijf.

MagigEvent heeft 100% bedrijfsgerichte diensten ontwikkeld om de reservering en het beheer van de verblijfskosten voor bedrijven eenvoudig te houden: groepsovereenkomsten voor grote bedrijven, een tool voor het bewaken en optimaliseren van de kosten voor reismanagers, het Magic Business Card-loyaliteitsprogramma voor uitvoerende assistenten, het Pro Travel Agency-aanbod voor reisbureaus, en white label sites voor organisatoren van evenementen.

We hebben de reserveringsmethode zoveel mogelijk vereenvoudigd om betaling via overschrijving of maandelijkse facturering mogelijk te maken”, voegt Valéry Linyer toe. ” Onze tools komen perfect tegemoet aan de behoeften van bedrijven die dit type accommodatie willen bevorderen en de kosten en reizen van hun medewerkers willen bewaken. Reismanagers kunnen volledig vertrouwen op MagicEvent, omdat ons gehele aanbod is aangepast aan zakelijke reizen in termen van locatie, comfort en veiligheid“.

Sinds de lancering heeft de startup driemaal kapitaal aangetrokken voor een totaalbedrag van € 3.000.000.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AB3C
Fabienne Frédal, +33-(0)1-53-30-74-07
fabienne@ab3c.com
of
Stéphane Barthélémi, +33-(0)1-53-30-74-04
stephane@ab3c.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr