11:48 uur 10-02-2016

Mindbreeze: Google Search Appliance wordt beëindigd

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Het is nu officieel („ So long Google Search Appliance“ – bron: Fortune.com). De Google Search Appliance (GSA) wordt beëindigd. Het is nu tijd voor de klanten en zakelijke partners van GSA om over te schakelen naar een nieuwe Enterprise Search provider. Mindbreeze, een Europese leider op het gebied van Enterprise Search en Big Data, biedt de perfecte vervanging met de Mindbreeze InSpire-zoekmachine

“Deze verandering kwam niet als een verrassing voor ons,” verklaart Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze GmbH. “Onze zoekmachine biedt een naadloze overgang. Klanten zullen de GSA-instellingen, die automatisch naar onze zoekmachine worden gemigreerd, niet verliezen. Mindbreeze InSpire neemt niet alleen de bestaande configuratie over, het ondersteunt ook de relevante GSA-interfaces. Klanten kunnen zelfs de ‘look & feel’ van GSA behouden als ze dat willen. Daarnaast biedt Mindbreeze InSpire een aantal extra hoogwaardige functies,” aldus Fallmann.

Bijvoorbeeld biedt Mindbreeze InSpire, de Europese zakelijke zoekmachine, standaard meer dan 450 connectors, open interfaces en configuratie-opties, met name voor relevantie-aanpassing en contextualisering. Een uitgebreide semantische pijplijn (zelflerende semantische analyse) zorgt voor begrip van de content. Hierdoor beschikt de gebruiker over een geconsolideerd en continu up-to-date beeld over welk onderwerp ook, zoals business cases, klanten of producten.

Europese klanten zoals Lufthansa, Deutsche Telekom en s.Oliver hebben Mindbreeze InSpire al met succes geïmplementeerd. Samen met de klanten uit Latijns-Amerika en de Verenigde Staten betekent dit vele miljoenen gebruikers en vaak miljarden documenten die al worden doorzocht met deze machine in afzonderlijke bedrijven.

Bekijk meer informatie over de manier waarop Mindbreeze InSpire de perfecte opvolger van GSA is: www.mindbreeze.com/gsa-replacement

Mindbreeze

Mindbreeze GmbH is gevestigd in Linz/Oostenrijk en is een toonaangevende Europese leverancier van softwareproducten voor Enterprise Search, Big Data en kennisbeheer. De producten ‘begrijpen’ informatie en bieden een geconsolideerd overzicht van bedrijfskennis, ongeacht waar (gegevensbronnen) en hoe (gestructureerd, ongestructureerd) deze is opgeslagen.

www.mindbreeze.com

Contacts

Mindbreeze GmbH
Ulrike Kogler
Tel.: +43 732 606162
E-mail: pr@mindbreeze.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr