13:25 uur 20-09-2016

YI Technology kondigt ‘s werelds meest connected, spiegelloze camera aan tijdens Photokina 2016

KEULEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Photokina 2016 – YI Technology, een toonaangevende, internationale leverancier van geavanceerde, intelligente imaging-technieken, heeft vandaag de YI M1 Mirrorless Digital Camera (spiegelloze, digitale camera) geïntroduceerd, zijn eerste camera van professionele kwaliteit. De YI M1 is een spiegelloze, uitwisselbare lenscamera met Bluetooth®-aansluiting en een eenvoudige app-interface, die de kracht en de functies van een professionele camera met het gemak en de connectiviteit van een smartphone biedt. YI zal de YI M1 presenteren tijdens Photokina 2016, van 20-25 september in Keulen, Duitsland.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160920005988/nl/

The YI M1 Mirrorless Digital Camera, launching soon, is the world's most connected mirrorless camera ... The YI M1 Mirrorless Digital Camera, launching soon, is the world’s most connected mirrorless camera. (Photo: Business Wire)

“Met de lancering van de YI M1 richten we ons op het nieuw leven inblazen van fotografie van professionele kwaliteit door deze voor alle amateurfotografen, en iedereen die foto’s wil maken, toegankelijk en eenvoudig te maken”, aldus Sean Da, CEO en medeoprichter van YI Technology. “Het is onze missie om hoogwaardige technologie aan zowel professionals als ieder ander in een eenvoudige en gebruiksvriendelijke vorm aan te bieden, en de YI M1 is geen uitzondering.”

Verbazingwekkende foto- en videokwaliteit

De YI M1 biedt de ultieme foto- en videokwaliteit met het maken van foto’s ter grootte van 20 megapixels en adembenemende video’s ter grootte van 4K op een snelheid van 30 frames per seconde. De camera is voorzien van de nieuwste SONY IMX269 Image Sensor, ondersteunt ISO tot wel 25.600, evenals 2000-megapixels en Wide Dynamic Range video. Twee lensopties bestaan uit een F3.5-5.6 van 12-40 mm en een F1.8 van 42,5 mm. YI M1 beschikt tevens over een MFT-montagesysteem dat compatibel is met meer dan 50 uitwisselbare lenzen.

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk ontwerp

Omdat de YI M1 geïnspireerd is door het gemak van een smartphone kan elke fotograaf, van beginner tot professional, adembenemende foto’s en video’s maken en delen. De camera heeft een 3-inch LCD-touchscreen een intuïtief ontwerp en een groot scala aan bedieningsfuncties. Het lichtgewicht en compacte ontwerp maakt dat de persoon die de foto maakt zich meer kan richten op het maken van adembenemende foto’s en video’s en zich minder hoeft te bekommeren om het gewicht van de apparatuur. Met de functie “Master Guide” in de bijbehorende YI M1 App kan iedereen gebruikmaken van fotografiesjablonen, compositierichtlijnen en stapsgewijze instructies om net als een professional foto’s en video’s te maken.

Eenvoudig delen en aansluitmogelijkheden

De ingebouwde Wifi- en Bluetooth-technologie biedt eindgebruikers de mogelijkheid om zonder enige moeite verbinding met een smartphone te maken om het beeldmateriaal snel op sociale media te plaatsen.

Prijs en beschikbaarheid

De YI M1 spiegelloze camera (YI M1 Mirrorless Camera) is binnenkort verkrijgbaar in twee kleuren, Ice Silver en Storm Black. De prijzen voor de VS en Europa zullen binnenkort bekendgemaakt worden op YITechnology.com.

Als u de YI M1 tijdens Photokina 2016 in Keulen, Duitsland met eigen ogen wilt komen bekijken, ga dan naar de YI Technology-stand A-032, Hal 09.1.

Over YI Technology:

YI Technology is een toonaangevende, internationale leverancier van geavanceerde, intelligente imaging-technieken, -producten, -diensten en -platforms. Het ontwikkelteam bestaat uit toonaangevende experts uit de industrie, afkomstig uit de VS, China, Japan, Israël en Europa, die gezamenlijk meerdere decennia ervaring hebben in imaging-technologie, algoritmes, data-analyses, cloud computing en mobiele applicaties. YI streeft naar het gebruik van innovatieve technologie om het leven van alledag veiliger, rijker en leuker te maken.

YI is van mening dat de allerbeste imaging- en sensing-technologie voor iedereen toegankelijk en gebruiksvriendelijk moet zijn. Met de passie, de inzet en de inspanningen van het bedrijf om technische oplossingen van de hoogste kwaliteit met geweldige waarde te combineren, heeft YI zich tot doel gesteld om miljoenen mensen van alle leeftijden en vanuit elke uithoek van de wereld gemoedsrust te geven, en betere banden tussen families, vrienden en gemeenschappen te inspireren. Ga voor meer informatie naar www.yitechnology.com.

Vind ons en “like us” op sociale media:

www.youtube.com/c/YIcamera
www.facebook.com/yitechnologyofficial
https://twitter.com/yitechnology
https://www.instagram.com/yitechnology/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Blanc & Otus voor YI Technology
Jennifer Pierce, 415-856-5152
Jennifer.pierce@blancandotus.com< /a>
pr@yitechnology.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr