09:41 uur 27-06-2017

Philips spraakherkenningstechnologie zet spraak razendsnel om in tekst

WENEN–(BUSINESS WIRE)– Speech Processing Solutions, de nummer één voor professionele dicteeroplossingen, heeft recent een nieuwe software geïntroduceerd die professionals in staat stelt om hun werk nu sneller dan ooit uit te voeren. In combinatie met de Philips voice recorder-app biedt de Philips SpeechExec Pro 10-dicteerworkflowsoftware drukbezette juristen, zorgverleners en zakelijke professionals de mogelijkheid om hun proces voor documentcreatie te stroomlijnen en hun werklast aanzienlijk te verlagen. De opnames kunnen overal worden gemaakt en op elk moment worden verzonden voor transcriptie.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170627005182/nl/

Philips SpeechExec Pro (Photo: Business Wire)Philips SpeechExec Pro (Photo: Business Wire)

Slimme spraakherkenning inbegrepen

Dit is de eerste keer dat Philips een complete spraak-naar-tekst workflowoplossing aanbiedt met Nuance Dragon professionele spraakherkenning. De spraakherkenningssoftware ondersteunt Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands en Spaans. Het geweldige voordeel van de software is dat deze automatisch leert naarmate u hem vaker gebruikt. Dit wil zeggen dat niet-herkende woorden aan de woordenlijst van de computer worden toegevoegd en direct worden herkend zodra ze opnieuw worden gesproken. Gebruikers die een uitgebreidere woordenlijst nodig hebben, zoals een woordenlijst met medische termen, kunnen een sectorspecifieke oplossing van Nuance gebruiken in combinatie met Philips SpeechExec Pro.

Mobiele app voor maximale mobiliteit

Bij het gebruik van de nieuwe Philips voice recorder-app, kunnen gebruikers nu nog meer genieten van volledige mobiliteit en het eenvoudig opstellen van documenten. Ze kunnen onderweg opnemen en hun opnames rechtstreeks naar hun secretariaat verzenden. “Als het backoffice personeel vakantie heeft, ziek is of simpelweg te veel werk heeft liggen, is spraakherkenning de perfecte oplossing”, legt Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions, uit. Philips SpeechExec 10 wordt geleverd met de Nuance Dragon professionele spraakherkenning, wat betekent dat twee toonaangevende dicteeroplossingen zijn samengevoegd in één gebruiksvriendelijke workflow.

Veilige en betrouwbare oplossing voor drukbezette professionals

Philips-klanten overal ter wereld zijn overtuigd: “Philips heeft ons overtuigd met hun uitgebreide aanbod aan hoogwaardige dicteerapparaten, professionele spraakherkenning en een veilige dicteer-app. Het voldoet perfect aan de behoeften van ons advocatenkantoor voor het opstellen van documenten”, legt Babak Tabeshian LL.M. uit, advocaat bij het Duitse advocatenkantoor Dr. Roth & Kollegen Rechtsanwälte Partnerschaft mbB.

“Ik raad elke advocaat die ik ken aan om spraaktechnologie te gebruiken. Door te dicteren kan ik mij concentreren op belangrijkere taken en juridische analyses. Ik ben hierdoor een stuk efficiënter geworden en ik denk dat het anderen ook kan helpen efficiënter te zijn”, verklaart Bryan-Eric Lane, oprichter van LANE, Lawyers and Business Advisors, Inc. in Montreal, Canada.

Probeer de software nu gratis uit

Philips spraaktechnologie maakt workflows nu nog productiever door ondersteuning van de meest efficiënte tools op het gebied van dicteren en transcriptie. U kunt de software geheel vrijblijvend 30 dagen uitproberen. Gecertificeerde Philips-partners kunnen u helpen tijdens de proefperiode en aanvullende ondersteuning bieden bij installatie en training. Bovendien kunnen ze al uw vragen beantwoorden.

Download de app nu gratis: Google Playstore / Apple App Store / BlackBerry World

Zie voor meer informatie: www.philips.com/dictation

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldwijde marktleider op het gebied van professionele dicteeroplossingen. Het bedrijf is in 1954 opgericht als een dochteronderneming van Philips en is al meer dan 60 jaar de drijvende kracht achter innovatieve spraak-naar-tekst-oplossingen. Het bedrijf heeft baanbrekende producten ontwikkeld zoals de mobiele Philips SpeechAir, hetPhilips PocketMemo dicteerapparaat, de Philips SpeechMike Premium USB-dicteermicrofoon en de Philips voice recorder-app voor smartphones en voldoet zo aan de vereisten voor uitzonderlijkheid en superieure kwaliteit. Dankzij de recente innovatie, Philips SpeechLive, zijn dictaten en opnames nog sneller en eenvoudiger beschikbaar dan ooit tevoren via een cloudgebaseerde workflowservice. De passende services en producten van Speech Processing Solutions helpen professionals tijd en middelen te besparen en efficiëntie te optimaliseren.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Instagram: https://www.instagram.com/philips_dictation/

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Contacts

Speech Processing Solutions
Lea Pachta
lea.pachta@speech.com
Tel: +43 1605 291 744
www.philip s.com/dictation

Check out our twitter: @NewsNovumpr