16:18 uur 10-08-2017

FlexTrade lanceert website Best Execution Platform

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– FlexTrade ( @FlexTrade), internationaal toonaangevend in systemen voor ordermanagement met verschillende activa, heeft vandaag de lancering van de website Best Execution Platform bekendgemaakt. De site toont de nieuwe, complete benaderingswijze die ervoor zorgt dat Best Execution wordt gepland, gecontroleerd en gevalideerd gedurende de hele handelscyclus.

Andy  Mahoney, Head of Sales bij FlexTrade UK Ltd. in Londen, zei:

“Onze  FlexTRADER EMS is gebouwd voor Best Execution. Nu MiFID II nadert, hebben we ons programma voor integratie van derden klaarstaan. Het is uitgebreid naar fixed income en er zijn verbeteringen aan onze TCA-applicatie FlexTCA doorgevoerd om onze visie op Best Execution over het voetlicht te brengen in alle activaklassen.”

 

 

FlexTrade Launches Best Execution Platform Website

LONDON–(BUSINESS WIRE)– FlexTrade ( @FlexTrade), a global leader in multi-asset execution and order management systems, today announced the launch of a Best Execution Platform website to showcase the company’s new, comprehensive approach to ensuring Best Execution is planned, monitored and proven during the full trading life cycle.

Andy Mahoney, Head of Sales at FlexTrade UK Ltd. in London, commented:

“Our FlexTRADER EMS is built for Best Execution. With MiFID II approaching, we have tied together our 3 rd party integration program, expanded into fixed income, and added enhancements to our TCA application, FlexTCA , to provide our view on Best Execution across the asset classes.”

The site showcases FlexTrade’s existing framework for trading, which provides clients with a customised workflow to help them to achieve Best Execution. This workflow provides traders with data from both transactional and market sources along with market intelligence from integrated third parties, all whilst capturing the complete trade in real-time to later provide data for analysis.

In addition, the site provides relevant news and content regarding MiFID II legislation, including FlexTrade’s customised MiFID II compliance solution, answers to commonly asked questions regarding inducements and informative blog post updates.

Visit FlexTrade’s Best Execution Platform website at bestexecution.flextrade.com

About FlexTrade Systems, Inc.

Founded in 1996, FlexTrade Systems, Inc. is the industry pioneer in broker-neutral algorithmic trading platforms for equities, foreign exchange and listed derivatives. With offices in North America, Europe and Asia, FlexTrade has a worldwide client base spanning more than 200 buy-side and sell-side firms, including many of the largest hedge funds, asset managers, commodity trading advisors, investment banks and institutional brokers. For more information, visit FlexTrade Systems at  www.flextrade.com.

###

Contacts

FlexTrade
Alexis Horsburgh, +44 (0) 203 893 7933
Marketing Associate
alexis.horsburgh@flextrade.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.