09:31 uur 16-08-2017

Astute Bot wint Gold Stevie® Award bij 2017 International Business Awards℠

COLUMBUS, Ohio & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Het chatbotproduct Astute Bot™ van Astute Solutions werd onlangs uitgeroepen tot de winnaar van een Gold Stevie ® Award in de categorie Best New Software Product bij de 14 e jaarlijkse International Business Awards.

De International Business Awards zijn ‘s werelds meest vooraanstaande prijsuitreikingsprogramma voor bedrijven. Alle personen en organisaties wereldwijd – publiek en particulier, met en zonder winstoogmerk, groot en klein – kunnen nominaties inzenden. Voor de IBA’s van 2017 werden inzendingen ontvangen uit meer dan 60 landen en gebieden.

Dit jaar werd een recordaantal van meer dan 3.900 nominaties van organisaties van alle maten en verspreid over vele sectoren ingezonden om in beschouwing te worden genomen voor een breed scala van categorieën. Astute Bot won de Gold Stevie Award, de hoogste eer in zijn categorie. Andere winnaars van International Business Awards zijn dit jaar onder meer Cisco Systems, Deutch Telekom, 3M, Domino’s Turkey, Verint en Telkom Indonesia. De winnaars worden gehuldigd op een gala-evenement op 21 oktober 2017 in Barcelona, Spanje.

Het nieuwste aanbod van Astute, Astute Bot, is een conversational interface die wordt aangedreven door natuurlijke taalverwerking en smalle AI. Hiermee kunnen consumenten gesprekken voeren met merken om verschillende interacties verspreid over talrijke apparaten en kanalen te voltooien, waaronder webchat, messaging apps en stemgebaseerde virtuele assistenten. Een van de juryleden van de Stevie Awards voor de categorie verklaarde: “De relatie tussen een positieve klantenervaring en merkloyaliteit is goed opgebouwd, en Astute Bot perfectioneert dit voor de klanten.”

“Het is een grote eer voor Astute Bot om te worden erkend naast zoveel andere uitzonderlijke producten van over de hele wereld,” aldus Alex George, Chief Technology Officer bij Astute Solutions. “Proficiat aan alle genomineerden. Opnieuw een Gold Award ontvangen voor ons Astute Bot-product – met name in een internationaal programma – is een bevestiging van het harde werk dat onze teams verrichten om te zorgen voor uitzonderlijke klantenervaringen voor de merken die wij bedienen.”

De winnaars van de Stevie Awards werden vastgesteld door de gemiddelde scores van meer dan 200 leidinggevenden wereldwijd die deel uitmaakten van 12 juries.

“De IBA-juryleden uit de hele wereld waren zeer onder de indruk van de nominaties die ze dit jaar hebben beoordeeld. Met het niveau van de prestaties die werden vastgelegd in de nominaties van 60 landen, zijn de Stevie Awards er trots op om organisaties te huldigen die een hoog prestatieniveau tentoonspreiden in de meest diverse sectoren,” stelde Michael Gallagher, president en oprichter van de Stevie Awards. “We kijken ernaar uit om vele van deze verhalen de komende maanden te delen met mensen over de hele wereld, via de blog en sociale mediakanalen van de Stevie Awards, met de hoop anderen te inspireren tot net zulke hoge prestaties.”

Details over de International Business Awards en de lijsten met de Stevie Award-winnaars zijn beschikbaar op www.StevieAwards.com/IBA.

Over Astute Solutions

Astute Solutions bouwt intelligente softwareoplossingen voor de beste merken ter wereld en verbetert zo de interacties met hun klantengemeenschappen door menselijke en kunstmatige intelligentie op contextuele wijze met elkaar te mengen. Astute’s technologie stelt bedrijven in staat om te voorzien in een efficiëntere klantenservice, hun merken te beschermen en de klantenbinding te vergroten. Zie hoe dat gaat op AstuteSolutions.com.

Over de Stevie Awards

De Stevie Awards worden toegekend in zeven programma’s: de Azië-Pacific Stevie Awards, de Duitse Stevie Awards, de American Business Awards, de International Business Awards, de Stevie Awards For Women in Business, de Stevie Awards For Great Employers en de Stevie Awards For Sales & Customer Service. De Stevie Awards-competities ontvangen jaarlijks meer dan 10.000 nominaties van organisaties in meer dan 60 landen. De Stevies huldigen organisaties van alle soorten en maten en de mensen die erachter zitten, en erkennen wereldwijd uitstekende prestaties op de werkplek. Meer informatie over de Stevie Awards is te vinden op www.StevieAwards.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Astute Solutions
Natalie Skarzynski
press@astutesolutions.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr