09:38 uur 10-11-2017

Reply lanceert uitgebreide Industrie 4.0-oplossingen voor flexibele en aangesloten productie

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Reply biedt industriële bedrijven een breed scala aan flexibele Industrie 4.0-oplossingen om fabricage- en productieprocessen flexibel en aangesloten te maken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171109006421/nl/

Reply Industries 4.0 Framework (Photo: Reply)

Reply Industries 4.0 Framework (Photo: Reply)

Met meer dan 20 jaar ervaring in het optimale gebruik van technologie en gegevens in een productie- en logistieke context, speelt Reply al effectief in op de uitdagingen van Industrie 4.0, zoals controle, productie-uitvoering en fabrieksonderhoud, evenals kwaliteitsborging, materiaal- en leveringsketenbeheer.

Op basis van deze ervaring beschikt Reply over een productie- en logistieke benadering ten aanzien van Industrie 4.0 waarbij belangrijke technologieën in samenhang worden gebruikt om te voorzien in de vereiste flexibiliteit, eenvoud, aangeslotenheid, intelligentie, autonomie en openheid voor nieuwe generatie productie.

Met de nieuwste release van het platform voor het beheer van productie-activeiten, Brick Reply, blijft Reply zich inzetten voor de digitale transformatie van industriële productie. Het platform is de ruggengraat voor de werkvloeromgeving van een fabriek en fungeert als centrale hub voor de normalisatie van de gegevensstromen die door machines en apparaten worden verzonden. Brick Reply speelt een cruciale rol voor de uitgebreide industriële onderneming door planning en beheer mogelijk te maken van de volledige productiestromen.

Industrie 4.0 wordt gekenmerkt door de flexibilisering van de productie. Oude op transportband gebaseerde modellen worden vervangen door aanpasbare netwerken van productie-eilanden. Dit betekent nieuwe eisen met betrekking tot de logistiek. De native integratie met de Click Reply Warehouse Management-oplossing maakt flexibele en onderling verbonden productieprocessen mogelijk, waardoor een slim fabrieksmodel ontstaat.

De Reply-platforms voor Industrie 4.0 ondersteunen deze evolutie door de verschillende mogelijkheden ervan, zoals onderhoudsbeheer, het opzetten van productie-eilanden, de integratie van automatisch geleide voertuigen (AGV’s) en door een centraal overzicht en controleerbaarheid van alle bij de productie betrokken processen te bieden.

De orkestratie van de productie is in realtime. Het houdt rekening met de daadwerkelijke beschikbaarheid van alle betrokken bronnen. De geleidelijke invoering van Machine Learning-methoden verbetert de stroom van de materialen door de productie en minimaliseert de stilstandtijd van productieapparatuur.

Op het gebied van voorspellend onderhoud heeft Reply een oplossing ontwikkeld op basis van Machine Learning-methoden. De verkregen gegevens worden geanalyseerd en met behulp van voorspellende modellen wordt de stilstandtijd van fabrieken en machines berekend. Dit leidt tot een efficiëntere planning van de onderhoudswerkzaamheden, helpt ongeplande productiestilstand te voorkomen en zorgt ervoor dat de productiefaciliteiten altijd beschikbaar zijn.

Reply vormt een aanvulling op het aanbod van Industry 4.0-specifieke softwareoplossingen via een diepgaande expertise en ervaring op het gebied van systeemintegratie, digitale diensten, cyberbeveiliging en consulting. Dit stelt de klanten van Reply in staat om het digitale transformatieproces van de productie volledig te maken door gebruik te maken van andere technologische componenten en competenties van Reply, zoals cloud computing, kunstmatige intelligentie, Internet of Things (IoT)-realiteitsoplossingen, alsook additieve vervaardiging met behulp van 3D-printtechnologieën om hun activiteiten te ontwikkelen.

Reply

Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van digitale media en nieuwe communicatiekanalen. Via haar netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven gaat Reply samenwerkingsverbanden aan met grote Europese bedrijven in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen en verzekeringen, en overheidsdiensten, om bedrijfsmodellen te ontwerpen en te ontwikkelen die zijn gebaseerd op de nieuwe paradigma’s van big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Reply

Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com

of

Roberta Giani

r.giani@reply.com