09:39 uur 14-11-2017

Andersen Global breidt verder uit in Spanje via samenwerkingsverband met Euskaltax

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt verder uit in Spanje via een samenwerkingsovereenkomst met Euskaltax, een juridisch en belastingadvieskantoor in Bilbao. De toevoeging van Euskaltax vergroot de aanwezigheid van Andersen Global op het Iberische schiereiland en vergroot het allerbeste serviceaanbod in Spanje.

“Het samenwerkingsverband met Andersen Global geeft ons de mogelijkheden om onze klanten oplossingen van het hoogste kaliber te bieden”, zegt Asier Guezuraga, een van de oprichters van Euskaltax. “Onafhankelijkheid en transparantie zijn van essentieel belang voor ons, en we kijken ernaar uit om samen te werken met individuen met wie we een goede chemie hebben en die dezelfde kernwaarden delen.”

Euskaltax is opgericht als een belasting-, juridisch en commercieel adviesbureau in 1998. Het bedrijf is gespecialiseerd in belastingdiensten voor ondernemingen en individuen, inclusief succesvolle planning, persoonlijke inkomstenbelastingsplanning, herstructurering voor ondernemingen, belastingsplanning, indirecte vormen van belasting zoals btw, en fusies en overnames.

“Onze relatie met Euskaltax verrijkt ons bestaande team en de voetafdruk op het Iberische schiereiland. Het samenwerkingsverband geeft ons de mogelijkheid om onze capaciteiten op andere gebieden te vergroten”, voegde Jaime Olleros toe, Managing Partner van Andersen Tax & Legal in Spanje. “Ik kijk uit naar een nauwe samenwerking met Euskaltax en naar ervoor te zorgen dat onze klanten naadloze service ontvangen op het hoogste niveau.”

“Ons team in Europa wordt steeds groter en dieper”, merkte Mark Vorsatz op, Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO. “Na de toevoeging van Euskaltax hebben we bijna 300 mensen op het Iberische schiereiland. Bilbao, een bloeiende, industriële havenstad in Noord-Spanje, speelt een belangrijke rol in onze zakelijke ontwikkeling in heel Europa, en biedt ons extra mogelijkheden voor groei.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2.300 professionals en heeft een aanwezigheid op 76 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700