09:38 uur 14-11-2017

Overname van Secure-24, toonaangevende aanbieder van managed services in de VS, door NTT Communications.

TOKYO & SOUTHFIELD, Michigan–(BUSINESS WIRE)– NTT Communications Corporation (NTT Com), de aanbieder van ICT-oplossingen en internationale communicatie binnen de NTT Group (TOKYO:9432) en Secure-24 Intermediate Holdings, Inc. (Secure-24), een Amerikaanse aanbieder van alomvattende managed services, kondigden vandaag aan dat de aandeelhouders van beide bedrijven op 13 november (Japan Standard Time) een definitieve overeenkomst hebben afgesloten, wat betekent dat NTT Com alle aandelen in Secure-24 verwerft.

De vraag naar managed services groeit wereldwijd en er wordt verwacht dat managed IT-diensten – een van de hoofdactiviteiten van Secure-24 – in de komende tijd in de VS een bijzondere groei zullen doormaken.

Secure-24 is gespecialiseerd in het bieden van effectieve en uitgebreide managed services die gebruikmaken van bedrijfseigen en sterk geautomatiseerde bedrijfsinstrumenten. Haar klantenbestand bestaat onder andere uit bedrijven uit de Fortune 1000 en beslaat sectoren zoals productie, financiën, farmaceutica, gezondheidszorg, verzekeringen, overheidszaken, transport en meer.

NTT Com zal gebruikmaken van de omvangrijke portfolio van Secure-24 op het gebied van managed applicatie- en database-diensten, waaronder SAP, SAP HANA, Oracle, Hyperion, JD Edwards, Microsoft, Epic, op-maat-gemaakte, sector- en andere essentiële applicaties.

Secure-24 is klaar voor langdurige groei, onder meer aangedreven door de interne opleiding waar engineers getraind worden voor inzet op de middellange tot lange termijn. Naast het feit dat ze meer dan 100 prijzen en erkenningen uit de branche en van haar partners ontvangen heeft, heeft Computerworld Secure-24 nu al vijf jaar op een rij uitgeroepen tot een van de 100 beste plekken om te werken in de IT-sector.

NTT Com en de NTT Group-bedrijven, waaronder Dimension Data, willen de diensten van Secure-24 combineren met de capaciteiten van de NTT Group, om zo beter voorbereid te zijn op de veelzijdige IT-prestaties die men wereldwijd steeds meer van managed service verwacht te ontvangen.

“Door deze overname krijgen de klanten van NTT toegang tot de ongekende service, applicatie-expertise en beveiligings- en nalevingsondersteuning van Secure-24,” zei Mike Jennings, CEO van Secure-24.

NTT Com zal doorgaan met het ondersteunen van de zakelijke transformatie van klanten door haar ICT-functies en -systemen doorlopend te verbeteren, waaronder die voor evoluerende applicaties op cloudplatforms. Op die manier zal NTT Com blijven voldoen aan de behoefte aan veelzijdige, wereldwijde managed services.

Over NTT Communications Corporation

NTT Communications levert adviesdiensten, architectuur, beveiliging en clouddiensten om de informatie- en communicatietechnologie (ICT) van bedrijven te optimaliseren. Dit aanbod wordt mogelijk gemaakt door de wereldwijde infrastructuur van het bedrijf, waaronder het toonaangevende wereldwijde tier-1 IP-netwerk, het Arcstar Universal One™ VPN-netwerk, dat wereldwijd meer dan 190 landen/regio’s bereikt, en meer dan 140 beveiligde datacenters. Oplossingen van NTT Communications gebruiken de wereldwijde hulpbronnen van de bedrijven van de NTT Group, waaronder Dimension Data, NTT DOCOMO en NTT DATA.
www.ntt.com | Twitter@NTT Com | Facebook@NTT Com | LinkedIn@NTT Com

Over Secure-24 Intermediate Holdings, Inc.

Secure-24 heeft 16 jaar aan ervaring in het aanbieden van essentiële applicatiehosting en uitgebreide managed IT-, cloud- en beveiligingsdiensten aan bedrijven over de hele wereld. Dankzij Secure-24’s focus op de allerbeste service, ondersteuning, beheer en naleving is de tevredenheid onder vooraanstaande klanten altijd hoog geweest. Het bedrijf is een SAP-gecertificeerde Hosting-, HANA- en Cloud-partner en een Oracle Platinum Partner verantwoordelijk voor het beheer van de applicaties van Oracle E-Business Suite, PeopleSoft, JD Edwards en Hyperion in alle mogelijke sectoren en voor zowel grote als kleine bedrijven. Computerworld heeft Secure-24 nu al vijf jaar op een rij uitgeroepen tot een van de 100 beste plekken om te werken in de IT-sector. Ga naar www.secure-24.com voor meer informatie over de producten en diensten van Secure-24.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Contactpersonen voor de media
NTT Communications Corporation
Dhr. Masaki Nomoto / Mevr. Minako Yamashita
Public Relations
Corporate Planning Department
hodo-cp@ntt.com
of
Secure-24 Intermediate Holdings, Inc.
Mevr. Tawanna Sanders
Director, Marketing
tawanna.sanders@secure-24.com