10:34 uur 14-11-2017

TFI dient verklaring in bij Amerikaanse Securities and Exchange Commission voor initiële aandelenemissie

ISTANBUL & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– TFI Tab Food Investments (“TFI”), een van ‘s werelds grootste internationale restaurantuitbaters in termen van aantal vestigingen en wereldwijd de grootste franchisenemer van Restaurant Brands International, heeft vandaag bekendgemaakt een Formulier F-1 te hebben ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission met het voorstel voor een initiële aandelenemissie van American Depository Shares. Het aantal aangeboden American Depository Shares en de prijs is nog niet bepaald. Het bedrijf heeft zich aangemeld voor een notering van zijn Depository Shares aan de Nasdaq Global Select Market onder het tickersymbool QSRG.

 

 

TFI Files Registration Statement with U.S. Securities and Exchange Commission for Proposed Initial Public Offering

ISTANBUL & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– TFI Tab Food Investments (“TFI”), one of the world’s largest global restaurant operators by number of restaurants and the largest Restaurant Brands International franchisee globally, today announced that it has filed a registration statement on Form F-1 with the U.S. Securities and Exchange Commission for a proposed initial public offering of its American Depositary Shares (“ADSs”). The number of ADSs to be offered and the price range for the offering have not yet been determined. The company has applied to list its ADSs on the Nasdaq Global Select Market under the proposed ticker “QSRG.”

Morgan Stanley & Co. LLC, Credit Suisse Securities (USA) LLC and Goldman Sachs & Co. LLC, are acting as bookrunning managers and representatives of the underwriters for the proposed offering. Citigroup Global Markets Inc. and J.P. Morgan Securities LLC are acting as bookrunning managers for the proposed offering. Rabo Securities USA, Inc. is acting as a co-manager for the proposed offering.

The offering will be made only by means of a prospectus. When available, copies of the preliminary prospectus relating to the offering of these securities may be obtained from:

Morgan Stanley & Co. LLC, Attention: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014; Credit Suisse Securities (USA) LLC, Attn: Prospectus Department, One Madison Avenue, New York, NY 10010, telephone: 1-800-221-1037 or by emailing newyork.prospectus@credit-suisse.com; or Goldman Sachs & Co. LLC, Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telephone: 1-866-471-2526, facsimile: 212-902-9316 or by emailing prospectus-ny@ny.email.gs.com.

A registration statement relating to these securities has been filed with the U.S. Securities and Exchange Commission but has not yet become effective. These securities may not be sold, nor may offers to buy be accepted, prior to the time the registration statement becomes effective. This press release shall not constitute an offer to sell or the solicitation of an offer to buy, nor shall there be any sale of these securities in any state or jurisdiction in which such an offer, solicitation or sale would be unlawful prior to registration or qualification under the securities laws of any such state or jurisdiction.

About TFI

TFI Tab Food Investments, Inc. is one of the world’s largest global restaurant operators by number of restaurants, with over 1,800 restaurants and more than 30,000 employees. During its 22-year history, TFI has grown its portfolio to include a broad range of quick service restaurants, or QSRs, mainly in Turkey and China. Its brand portfolio includes some of the most widely-recognized QSR brands in the world, including Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, and Arby’s®, as well as its own brand, Usta Dönerci®.

 

Contacts

In the U.S.
Brunswick Group
Richard Jacques / Patricia Graue, +1 212-333-3810
TFI@brunswickgroup.com
or
In Turkey
TFI Tab Food Investments
V Emir IŞIK, +90 212 310 4899
isik.emir@tabfoods.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.