10:04 uur 06-12-2017

Andersen Global zet eerste stap op weg naar uitbreiding in Tanzania met East African Law Chambers

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt samenwerking aan met East African Law Chambers, een vooraanstaand advocatenkantoor met expertise op het gebied van algemene en fiscale wetgeving in Tanzania. De samenwerkingsovereenkomst met East African Law Chambers betuigt van het streven van Andersen naar groei in Afrika en naar uitbreiding van zijn naadloze service in deze regio. Tanzania is de vijfde locatie in Afrika waar Andersen Global actief is.

Het team van East African Law Chambers staat onder leiding van managing partner Stella Ndikimi. “De samenwerking met professionals die onze waarden delen is essentieel. Ons team is actief, dynamisch en toegewijd om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten. We bieden services en oplossingen van topkwaliteit en we zien deze eigenschappen terug in het team van Andersen”, aldus Stella Ndikimi. “We kijken ernaar uit samen te werken met Andersen Global en onze klanten de allerbeste oplossingen te bieden in Afrika en daarbuiten.”

East African Law Chambers adviseert particulieren en bedrijven over het vennootschaps- en handelsrecht alsmede over fiscale aangelegenheden. Het kantoor houdt zich voornamelijk bezig met bankieren en financiën, kapitaalmarkten en effecten, fusies en overnames, belastingen, commerciële transacties, arbeidsrecht, intellectuele eigendommen, juridisch advies, het oplossing van geschillen, energie, mijnbouw, olie en gas, telecommunicatie en onroerend goed.

Mark Vorsatz, wereldwijde voorzitter en CEO van Andersen Tax LLC, voegt hieraan toe: “Het team van East African Law Chambers is voortreffelijk en indrukwekkend. Dit kantoor, samen met onze nieuwe locaties in Kenia en Oeganda, biedt ons strategische dekking op de Oost-Afrikaanse markt. Naarmate we de uitbreiding van ons platform in Afrika blijven voortzetten, is het van essentieel belang dat we ons richten op gelijkgestemde personen en ondernemingen zoals Stella en het team van East African Law Chambers.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2500 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 79 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700