10:58 uur 13-12-2017

PayCargo LLC lanceert zijn online betalingsplatform in Europa

De marktleider in commerciële betaaloplossingen voor de vrachtsector gaat nu verder met het aanbieden van efficiëntie- en kostenbesparingen voor de Europese markt voor vrachtdiensten

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– PayCargo LLC, de beheerder van een gepatenteerd online betalingssysteem in de wereldwijde vrachtsector waarmee overnight afrekening van facturen tussen verladers en vervoerders mogelijk is, kondigde vandaag de officiële lancering van de service in Europa aan vanuit zijn nieuw opgerichte Europese dochteronderneming PayCargo Europe B.V.

Tweet dit: “PayCargo’s gepatenteerd online betalingssysteem voor het verstrekken van overnight afwikkeling is nu beschikbaar voor de sector van Europese vrachtdiensten.”

PayCargo’s huidige online oplossing voor lucht-, zee- en vrachtverkeer, en magazijnen, stelt verladers in staat om vracht sneller op een veilige en efficiënte manier te vervoeren en om de kosten met betrekking tot de betalingsverwerking op een efficiënte manier te reduceren. PayCargo elimineert het traditionele bron-intensieve systeem van het aanvragen, afdrukken, mailen of afleveren van cheques, bankoverschrijvingen of contante betalingen, en de meerderheid van de verkopers lost de lading binnen een uur na het ontvangen van de “betalingsgoedkeuring” van PayCargo.

Volgens Juan Dieppa, COO van PayCargo’s Amerikaanse hoofdkantoor: “Met de steun van ons grote klantenbestand en de ondersteuning van onze wereldwijde vervoerders, is het tijd om onze service over de hele wereld in vracht-centralistische locaties op te zetten. Gezien het belang van de Europese markt voor vrachtdiensten, viel onze keuze al snel op Amsterdam, Nederland dat zich in het hart ervan bevindt.”

Adriaan Reinders, CEO van PayCargo Europa B.V. voegde toe “We zijn ambitieus met betrekking tot onze groei wereldwijd en het is alleen natuurlijk om een standplaats in Amsterdam te hebben om de plaatselijke deelnemers in de markt voor vrachtdiensten beter te kunnen bedienen, zelfs beter dan we konden vanuit ons hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Met dit nieuwe kantoor laten we onze Amerikaanse klanten zien dat we een serieuze speler zijn in alle markten en dat ze op ons kunnen rekenen om uit te breiden daar waar en wanneer ze ons nodig hebben.”

Over PayCargo

PayCargo is een gepatenteerde online betalingsoplossing voor lucht-, zee-, vracht- en spoorverkeer. PayCargo biedt elektronische hulpmiddelen die aanzienlijke efficiëntieverbeteringen opleveren als gevolg van het automatiseren van de betalingsprocedure. PayCargo helpt bedrijven in de internationale bevoorradingsketen om de bedrijfskosten te verlagen, winsten te laten groeien, de cashflow drastisch te verhogen, en de algehele liquiditeit te verbeteren. PayCargo, LLC, verbindt de betaler met de verkoper voor onmiddellijke transparantie zodat de betalingscommunicatie verbeterd wordt, wat zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen door middel van automatisering en standaardisatie. www.paycargo-eu.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PayCargo Europe B.V.
Adriaan Reinders, CEO
+31 683 677096
areinders@paycargo-eu.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr