22:48 uur 14-12-2017

Andersen Global breidt aanwezigheid in Duitsland uit met toevoeging van Thierhoff Müller & Partner

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt met trots de uitbreiding in Duitsland aan. Thierhoff Müller & Partner, een belasting- en juridisch adviseur met kantoren in Leipzig en Frankfurt, gaat zijn activiteiten combineren met Andersen Tax & Legal in Duitsland. Via de ledenbedrijven in Duitsland, Andersen Tax & Legal en Alegis Steuerberatungsgesellschaft mbH, heeft Andersen Global nu meer dan 65 professionals die belasting- en juridisch advies en zakelijke adviesdiensten aanbieden op vijf locaties in Duitsland, waaronder Keulen, Düsseldorf en Merzig.

“Thierhoff Müller wordt als zeer ervaren beschouwd bij complexe herstructureringsprojecten. Samen met onze bestaande juridische en belastingdiensten zullen we in staat zijn om onze diensten aan onze klanten uit te breiden”, zei Stefan Kraus, Managing Partner van Andersen Tax & Legal in Duitsland. “Wij blijven gericht op het bieden van een uitstekende service en voegen aanvullende competenties toe in belasting- en juridische diensten zoals bedrijfsherstel, onroerend goed en werkgelegenheid. Er is genoeg te doen voor ons in 2018.”

Thierhoff Müller, onder leiding van partners Renate Müller en Michael Thierhoff, zullen vanaf 1 januari 2018 onderdeel worden van het bestaande team in Duitsland met meer dan 20 juridische, belasting- en accounting-adviseurs. Het team in Leipzig en Frankfurt is gespecialiseerd in alle aspecten van slechte omstandigheden, bedrijfsherstructureringen en faillissementen, waarbij advies gegeven wordt aan zowel crediteuren als debiteuren of waarbij ze optreden als curatoren.

“Onderdeel uitmaken van het team van Andersen geeft ons toegang tot de internationale bronnen van het bedrijf en zorgt ervoor dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen”, verklaarde Renate Müller. “Onze mogelijkheden in Duitsland en daarbuiten zijn uitgebreid en dat geeft een belangrijk signaal aan de markt.”

Mark Vorsatz, Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO, voegde toe, “Deze uitbreiding is een grote stap voorwaarts voor onze groei in Duitsland en het vergroot onze aanwezigheid in twee grote economische centra in het land. Renate, Michael en het team van Thierhoff Müller staan duidelijk voor onze Andersen-waarden, het leveren van de beste service die er is en rentmeesterschap, waardoor ze op natuurlijk wijze bij het bedrijf passen.“

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2500 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 81 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende kantoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr