15:54 uur 23-02-2018

Bank of America Corporation dient jaarverslag in via formulier 10-K

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation heeft aan haar aandeelhouders bekend gemaakt dat zij op 22 februari 2018 het jaarverslag over het boekjaar afgesloten op 31 december 2017 via het 10-K formulier bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”) heeft ingediend.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document wordt ook beschikbaar gesteld op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, +1 980-386-5083
Assistent Juridisch Adviseur