14:46 uur 14-03-2018

TER ATTENTIE VAN MEDIA: Presentatie resultaten Global Smoking Survey via webcast op 19 maart 10.00 a.m. EDT

Presentatie van State of Smoking Survey 2018 – wereldwijd onderzoek onder 17.000 mensen naar percepties van gevaar door roken, obstakels om te stoppen, beweegredenen om te stoppen en verbeterde programma’s om roken wereldwijd te beëindigen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Media uit alle delen van de wereld zijn van harte welkom op het persevenement waar de resultaten van de 2018 State of Smoking Survey worden onthuld. Dit onderzoek in opdracht van de Foundation for a Smoke-Free World gaat over de beweegredenen van mensen die roken, wat hen motiveert te stoppen en wat stoppen bemoeilijkt. De stichting onderzoekt ook de wereldwijde overeenkomsten en verschillen tussen rokers.. Zodoende wil de organisatie bijdragen aan betere methodes ter bestrijding van de schadelijke gevolgen van tabak voor de gezondheid in verschillende culturen en economische omstandigheden.

Internationaal onderzoeksbureau Kantar hield kwalitatieve en kwantitatieve enquêtes onder 17.421 rokers, ex-rokers en niet-rokers in Brazilië, Frankrijk, Griekenland, India, Israël, Japan, Libanon, Malawi, Nieuw-Zeeland, Rusland, Zuid-Afrika, het Verenigd-Koninkrijk en de Verenigde Staten. De resultaten worden op 19 maart 2018 om 10.00 a.m. (EDT) live gepresenteerd via een webcast. Media hebben de gelegenheid vragen te stellen.

 

MEDIA ADVISORY: Global Smoking Survey Findings To Be Presented Via Webcast on March 19th at 10:00 a.m. EDT

Findings presented from 2018 State of Smoking Survey of more than 17,000 people worldwide reveal perception of smoking risk, barriers to quitting, motivations for stopping and improved solutions to end smoking worldwide

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Media worldwide are invited to attend a press event announcing the results of the 2018 State of Smoking Survey, a study commissioned by the Foundation for a Smoke-Free World that aims to better understand why people smoke, what motivates smokers to want to quit, and what makes quitting difficult. It also seeks to find commonalities and differences among smokers worldwide to help shape the development of better approaches for tobacco harm reduction and smoking cessation across diverse cultures and economic conditions.

The international research organization Kantar conducted qualitative and quantitative interviews with 17,421 smokers, ex-smokers and non-smokers in Brazil, France, Greece, India, Israel, Japan, Lebanon, Malawi, New Zealand, Russia, South Africa, United Kingdom and United States. The survey findings will be presented on March 19, 2018 at 10:00 a.m. EDT via live webcast. Media will have an opportunity to ask questions.

The World Health Organization (WHO) states that there are one billion smokers worldwide and 7.2 million deaths from smoking each year. By uncovering key drivers behind why people smoke and main barriers to quitting, the Foundation hopes to advance innovative approaches to help smokers quit or switch to reduced-harm products. These approaches will aim to more rapidly and effectively eliminate smoking around the world, hence reduce smoking-related harm and deaths.

WHO:

The poll results will be presented by Dr. Derek Yach, the president of the Foundation for a Smoke-Free World. An international panel of experts will briefly discuss the results. Members of the media will have an opportunity to ask questions. An international panel of experts will briefly discuss the results. Members of the media will have an opportunity to ask questions. The program will also include personal stories by smokers and former smokers, and videos by two filmmakers on the struggles smokers face as they try to quit and the economic crisis facing the world’s smallholder tobacco farmers.

.

WHAT:

Release of the 2018 State of Smoking Survey Global Findings

WHEN:

March 19, 2018, 10:00 a.m. EDT

WHERE:

Please click this link to join the live webcast: www.zoom.us/j/369173155

NOTE: Webcast audio will be available over your computer. If you prefer to listen by telephone, an international list of dial-in numbers is available at: http://bit.ly/StateOfSmokingPhone

 

Contacts

for The Foundation for a Smoke-Free World
Lynn Blenkhorn, 617-761-6766
lynn.blenkhorn@fkhealth.com

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.