07:32 uur 19-03-2018

Nu verkrijgbaar: de smartphone gemaakt voor de manier waarop we vandaag de dag communiceren, de Galaxy S9 en S9+

Bekroonde Galaxy S9+ staat bovenaan alle smartphonecamera’s met hoogste score van DxOMark

RIDGEFIELD PARK, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Samsung Electronics America, Inc. heeft aangekondigd dat de nieuwe, bekroonde Galaxy S9 en Galaxy S9+, die wereldwijd zijn erkend door smartphonerecensenten voor hun beste beeldscherm, ontwerp en camera, nu verkrijgbaar zijn bij draadloze netwerkproviders en in winkels in de VS. De telefoons zijn er in drie kleuren: Midnight Black, Coral Blue en de nieuwe Lilac Purple. De Galaxy S9 heeft een adviesprijs van $ 719,99, terwijl de Galaxy S9+ verkrijgbaar is voor $ 839,99. Zowel ontgrendelde als carrierversies van de Galaxy S9 en Galaxy S9+ zijn ook beschikbaar voor aankoop op Samsung.com.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20180316005872/nl/

Designed for the way we communicate today, Samsung's new Galaxy S9 and Galaxy S9+ are available in t ...

Designed for the way we communicate today, Samsung’s new Galaxy S9 and Galaxy S9+ are available in the U.S. at wireless network providers, retailers and on Samsung.com. (Photo: Business Wire)

“De Galaxy S9 en S9+ zijn ontworpen voor de visuele en sociale generatie: de consumenten die verbinding maken, communiceren en hun verhaal delen via foto’s en video,” aldus Tim Baxter, President en Chief Executive Officer van Samsung Electronics North America. “Samsung heeft haar lange innovatiegeschiedenis gebruikt om de smartphonecamera opnieuw vorm te geven, zodat gebruikers niet alleen de beste foto’s kunnen maken in elk licht en elke omgeving, maar zich ook op hun eigen unieke manier kunnen uitdrukken.”

Nieuwe vormgeving van camera

De Galaxy S9 en Galaxy S9+ zijn gebouwd voor de manieren waarop we steeds meer communiceren en ons uitdrukken met afbeeldingen, video’s en emoji’s. Ze zijn voorzien van de meest geavanceerde smartphonecamera van Samsung en worden geleverd met een Dual Aperture1 (F1.5 – F2.4) die net zo werkt als het menselijk oog om aan verschillende lichtomstandigheden aan te passen. Bovendien leggen de Galaxy S9 en S9+ maximaal 12 versies van dezelfde foto vast om een optimaal beeld te creëren met een hoog contrast en minder ruis en korrel. Sterker nog, DxOMark heeft de Galaxy S9+ de hoogste score ooit toegekend voor een mobiele camera.

Daarnaast registreert de Super Slow-mo van de Galaxy S9 en S9+ opnames met 960 beelden per seconde. Dus een video die 0,2 seconden duurt, kan worden vertraagd tot zes seconden, waardoor dagelijkse momenten epische proporties aannemen. En met de automatische bewegingsdetectie kunt u zelfs de snelste momenten vastleggen, omdat Super Slow-mo begint met opnemen zodra er beweging is in het beeld. Met AR Emoji kunnen gebruikers van een 2D-selfie een dynamische 3D-avatar maken en kiezen uit voorgeladen kleurrijke personages of er één maken die er precies zo uitziet. De gepersonaliseerde AR Emoji’s worden ook automatisch omgezet in 18 geanimeerde GIF’s, die kunnen worden verzonden en gedeeld via elke app die de indeling ondersteunt.

Met de camera van de Galaxy S9 en S9+ hebben consumenten een nieuwe manier om met de wereld om hen heen te communiceren via het intelligentieplatform van Samsung, Bixby2. Bixby is gebouwd met deep learning-technologie en voegt tal van slimme functies toe aan de camera, waaronder onmiddellijke vertaling van tekst van de ene taal naar de andere, de mogelijkheid om voedsel te herkennen en het geschatte aantal calorieën te berekenen, en informatie over bezienswaardigheden en plaatsen in de buurt. Met Bixby kunnen gebruikers zelfs producten identificeren waar ze naar kijken en deze direct aanschaffen bij een groeiende lijst van verkopers.

Meeslepend entertainment

De Galaxy S9 en Galaxy S9+ bieden een verbeterde entertainmentervaring met krachtige stereo luidsprekers afgestemd door AKG en het helderste Super AMOLED Infinity Display op een Galaxy-apparaat. Met premium geluid en een verbluffend scherm is het voor gebruikers gemakkelijker dan ooit om zich onder te dompelen in hun favoriete inhoud.

Verbonden ecosysteem

Zowel de Galaxy S9 als de Galaxy S9+ ondersteunen de nieuwe SmartThings-app. De app biedt een enkele, uniforme bestemming voor consumenten om hun compatibele aangesloten Samsung- en niet-Samsung-apparaten te bewaken en te besturen, zodat het beheren van een verbonden levensstijl net zo eenvoudig kan zijn als het bedienen van een schakelaar.

Galaxy Foundation

Met de Galaxy S9 en S9+ worden essentiële functies die populair zijn bij de consument standaard geleverd, zoals IP68 water- en stofbestendigheid, uitbreidbaar geheugen, snel en draadloos opladen en een hoofdtelefoonaansluiting3. Bovendien ondersteunen de Galaxy S9 en S9+ de snelste netwerksnelheden, waaronder gigabit LTE tot 1,2 Gbps, waardoor gebruikers beschikken over de beste gesprekskwaliteit en datasnelheden die momenteel op hun netwerk beschikbaar zijn.

Samsung Premium Care

Met de aanschaf van een nieuwe Galaxy S9 of Galaxy S9+ op Samsung.com komen eigenaren in aanmerking voor een gratis maand Samsung Premium Care: het enige ondersteuningsprogramma dat bij u thuis, op kantoor of bij uw favoriete koffiezaak komt. De service omvat ook bescherming tegen schade, een uitgebreide garantie en een snelle turnaround-service of een vervangend apparaat.

Daarnaast kondigde Samsung onlangs een uitbreiding aan van haar persoonlijke ondersteuning voor mobiele apparaten met de toevoeging van meer dan 300 door Samsung Care geautoriseerde uBreakiFix-servicelocaties verspreid over het hele land. Begin 2019 zijn Samsung en uBreakiFix van plan om bijna 200 extra door Samsung Care erkende servicelocaties toe te voegen in de VS.

Ga voor meer informatie over de Galaxy S9 en Galaxy S9+ naar news.samsung.com/us/galaxy-s9/.

Samsung Galaxy S9 en S9+ Productspecificaties

Galaxy S9 Galaxy S9+
OS Android 8 (Oreo)
Beeldscherm

5.8-inch Quad HD + gebogen Super AMOLED, 18,5:94,5 (570 ppi)

6.2-inch Quad HD + gebogen Super AMOLED, 18,5:94,5 (529 ppi)

Behuizing 147,7 mm x 68,7 mm x 8,5 mm, 163 g, IP68 158,1 mm x 73,8 mm x 8,5 mm, 189 g, IP68
Camera Achterkant: Super Speed Dual Pixel 12 MP AF-sensor met OIS (F1.5/F2.4)

Voorkant: 8 MP AF (F1.7)

Achterkant: dubbele camera met dubbele OIS

  • Groothoek: Super Speed Dual Pixel 12 MP AF-sensor (F1.5/F2.4)
  • Telefoto: 12 MP AF sensor (F2.4)
  • Voorkant: 8 MP AF (F1.7)
AP 10 nm, 64-bits, Octa-core processor (max 2,8 GHz Quad + 1,7 GHz Quad)
Geheugen 4 GB RAM

64 GB + Micro SD-slot (tot 400 GB)

6 GB RAM

64 GB + Micro SD-slot (tot 400 GB)

Accu 3.000 mAh 3.500 mAh
Snel bekabeld opladen compatibel met QC 2.0

Snel draadloos opladen compatibel met WPC en PMA

Netwerk Verbeterde 4X4 MIMO / CA, LAA, LTE Cat.18
Connectiviteit

Wifi 802.11 a/b/g/n/ac (2,4/5 GHz), VHT 80 MU-MIMO, 1024 QAM, Bluetooth® v 5.0 (LE tot 2 Mbps), ANT+, USB type-C, NFC, locatie (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)6

Betaling NFC, MST
Sensoren Irissensor, druksensor, accelerometer, barometer, vingerafdruksensor, gyrosensor, geomagnetische sensor, Hall-sensor, HR-sensor, naderingssensor, RGB-lichtsensor
Authenticatie Type vergrendeling: patroon, pincode, wachtwoord

Type biometrische vergrendeling: irisscanner, vingerafdrukscanner, gezichtsherkenning, intelligente scan: biometrische authenticatie met irisscan en gezichtsherkenning

Audio Stereo luidsprekers afgestemd door AKG, Dolby Atmos-enabled surround sound,

Audio-indeling voor weergave: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

*Alle functionaliteit, functies, specificaties en andere productinformatie in dit document, inclusief maar niet beperkt tot de voordelen, het ontwerp, de prijsbepaling, de componenten, de prestaties, de beschikbaarheid en de mogelijkheden van het product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving of verplichting worden gewijzigd

Over Samsung Electronics America, Inc.
Met hoofdkantoor gevestigd in Ridgefield Park, N.J., Samsung Electronics America, Inc. (SEA) is een erkende innovatieve leider op het gebied van consumentenelektronica, mobiele apparaten en bedrijfsoplossingen. SEA, een volle dochteronderneming van Samsung Electronics Co., Ltd., verlegt de grenzen van de hedendaagse technologie en biedt consumenten en organisaties een reeks baanbrekende producten op het gebied van apparatuur, home entertainment, Internet of Things, mobiel computergebruik, smartphones, virtual reality, draadloze infrastructuur en wearables, naast toonaangevende content en services met betrekking tot mobiele betalingen, 360-graden VR-video, klantenondersteuning en meer. Samsung is een pionier op het gebied van smartphones en HDTV’s in de VS en een van de snelstgroeiende merken voor huishoudelijke apparaten van Amerika. Ga voor meer informatie over Samsung naar www.samsung.com. Ga voor het laatste nieuws van Samsung naar news.samsung.com/us en volg ons @SamsungNewsUS.

Over Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung inspireert de wereld en vormt de toekomst met transformerende ideeën en technologieën. Het bedrijf herdefinieert de wereld van tv’s, smartphones, draagbare apparaten, tablets, digitale apparaten, netwerksystemen en geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Ga voor het laatste nieuws naar de Samsung Newsroom op http://news.samsung.com.

1 Alleen Dual Aperture op groothoeklens van de achtercamera
2 Spraakopdracht werkt met een groeiend aantal selecte apps van derden; zie Apps with Voice in Bixby voor een lijst met compatibele apps. De kwaliteit van de service kan verschillen per land of carrier. Directe toegang tot Bixby is niet beschikbaar tijdens: video- en spraakopname, bellen, extra energiebesparende modus, noodmodus, kindermodus, DeX, DeX Station en automodus. Spraakopdracht herkent Engels (VS), Koreaans en Chinees (Mandarijn). Niet alle accenten, dialecten en uitdrukkingen worden herkend.
3 Waterbestendig op basis van testomstandigheden van onderdompeling in maximaal 1,5 meter vers water gedurende maximaal 30 minuten. Residu afspoelen/afdrogen na nat worden. MicroSD-kaart los verkrijgbaar. Galaxy S9 en Galaxy S9+ worden geleverd met 64 GB aan opslagruimte. Draadloze oplader los verkrijgbaar.
4 Scherm diagonaal gemeten als een volledige rechthoek zonder rekening te houden met de afgeronde hoeken.
5 Standaardresolutie is Full HD+ en kan worden gewijzigd in Quad HD+ (WQHD+) in de instellingen.
6 Het dekkingsgebied van Galileo en BeiDou kan beperkt zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Edelman (namens Samsung Electronics America)
Jordan Guthmann, +512-634-3673
Jordan.Guthmann@edelman.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr