09:38 uur 01-05-2018

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation (de ““Onderneming”) “) heeft op 30 april 2018 een actueel verslag over het 8-K formulier ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”), waarin werd bekendgemaakt dat het aankondigingen tot terugkoop heeft uitgebracht voor elf series van Trust Preferred Securities. Dit zal op 6 juni 2018 leiden tot de terugbetaling van deze Trust Preferred Securities, tezamen met Trust Common Securities (die gehouden worden door de Onderneming of de gelieerde ondernemingen). De Onderneming heeft alle benodigde goedkeuringen voor deze terugkoop verkregen. De terugbetaling van de Trust Preferred Securities en de aflossing van de daarmee verband houdende junior achtergestelde obligaties, die door de Onderneming zijn uitgegeven, zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2018 plaatsvinden. De Onderneming zal kostenpost opnemen voor andere inkomsten en bruto inkomsten, met een geschatte waarde van ongeveer $ 800 miljoen, afhankelijk van bepaalde berekeningen van de terugkoopprijs op dat moment.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document wordt ook beschikbaar gesteld op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bank of America
Amanda D. Daniel, +1-980-388-5923
North Carolina Gecertificeerd Paralegal

Check out our twitter: @NewsNovumpr