09:10 uur 22-08-2018

Andersen Global breidt zich uit in Afrika met Oliveira & Associados

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global gaat door met haar expansie in Afrika via een samenwerkingsovereenkomst met Oliveira & Associados, een advocatenkantoor gevestigd in Angola, in 2016 opgericht door Formosa Oliveira.

Mark Vorsatz, voorzitter bij Andersen Global en CEO bij Andersen Tax LLC, merkte op: “De economie in Angola is een van de snelst groeiende ter wereld en we zijn verheugd om deze praktijk toe te voegen in een markt die een sterke binding heeft met Portugal en strategisch is voor onze activiteiten in Portugal. Oliveira & Associados is een energieke en getalenteerde groep, en met de toevoeging van Isalcio Mahanjane e Associados in Mozambique van vorige week hebben we belangrijke locaties toegevoegd aan onze Portugese en Iberische strategie.”

Met het hoofdkantoor in Luanda biedt Oliveira & Associados juridische diensten aan zowel zakelijke als particuliere klanten in Afrika en over de hele wereld.

“De samenwerking met Andersen Global zal ons helpen om ons bereik te vergroten terwijl we ons ontwikkelen en naadloos grensoverschrijdende oplossingen leveren,” merkte Formosa Oliveira op. “Met de toegevoegde diensten op het gebied van belasting en juridische zaken zullen we beter in staat zijn om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.”

Pedro Rodrigues da Silva voegde daaraan toe: “Voorheen werkte ik al meer dan tien jaar met partners van het kantoor in Lissabon, dus ik heb al een nauwe werkrelatie met een aantal mensen bij Andersen Tax in Portugal. Ik kijk er naar uit om weer deel uit te maken van de familie en samen te werken met gelijkgestemde personen die onze waarden delen met de beste service en transparantie.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 110 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr