16:16 uur 10-09-2018

KORE kondigt nieuwe strategie aan om de complexiteit van IoT te vereenvoudigen

Onafhankelijke, IoT specialist onthult volledig portfolio van IoT mogelijkheden om te voldoen aan klantenbehoeften wereldwijd en het rendement op IoT investeringen te maximaliseren

ALPHARETTA, Ga.–(BUSINESS WIRE)–Mobile World Congress Americas (Mobiel wereldcongres Noord- en Zuid-Amerika) – 10 september 2018 — KORE, een wereldwijde IoT pionier, heeft vandaag een belangrijke uitbreiding van zijn IoT dienstverlening aangekondigd die gedreven is door klantbehoeften om het rendement op hun IoT investeringen te maximaliseren. Daarnaast introduceert KORE vandaag de nieuwe corporate identity en website van het bedrijf. De rebranding geeft de evolutie van het bedrijf en de toekomstvisie weer.

Bedrijven in alle sectoren worstelen met de uitdagingen op het gebied van planning, implementeren en beheren van IoT oplossingen. Deze uitdagingen leiden vaak tot vertraging in de time-to-market, gemiste omzetkansen, technologische incompatibiliteit, concurrentienadelen en problemen rond klantloyaliteit. Het unieke begrip van IoT pijnpunten dat KORE heeft – van strategieontwikkeling via technische uitdagingen tot logistische overwegingen rond endpoint apparatuur – stelt het bedrijf in staat klantspecifieke oplossingen te verstrekken die frictie reduceren en de productie van meetbare resultaten versnellen. Het sterke partnernetwerk dat KORE heeft opgebouwd in het IoT ecosysteem waarborgen dat klanten voordeel halen uit de best mogelijke technologie en services om aan hun unieke behoeften te voldoen.

Bovendien richt KORE zich op marktspecifieke oplossingen en levert de IoT expert oplossingsbundels om uitzonderlijke waarde te verstrekken aan klanten in verticale sectoren zoals transport, gezondheidszorg, logistiek, industrie en meer. Deze oplossingen bieden een directe oplossing voor de uitdagingen en omzetkansen in elke specifieke sector.

“De IoT markt blijft snel veranderen waardoor business en IT-leiders in een ongekend tempo geconfronteerd worden met complexe uitdagingen. Dankzij KORE’s responsieve en klantgerichte benadering kunnen zij elke IoT uitdaging het hoofd bieden en de uitrol van IoT applicaties versnellen”, aldus Dan Shey, Vice President bij ABI Research.

Verbeterd aanbod
KORE simplificeert de complexiteit van IoT met complete en wereldwijd werkende IoT managementtools die alle belangrijke overwegingen en elementen bevatten die nodig zijn voor een geslaagde IoT implementatie, ongeacht in welke fase een organisatie zich bevindt in hun IoT project.

  • IoT strategie en gereedheid: KORE helpt bedrijven bij het ontwikkelen van een allesomvattende IoT strategie, inclusief gereedheid, veiligheid en implementatieoverwegingen.
  • Applicatiebeheer en data-as-a-service (DaaS): De flexibele capaciteiten van KORE stellen bedrijven in staat om hun eigen merk- en unieke bedrijfsapplicaties te leveren om waarde te maximaliseren. Bovendien verstrekt KORE bruikbare inzichten op basis van gegevens om klanten in staat te stellen op feiten gebaseerde, voorspellende beslissingen te nemen die de ROI verhogen.
  • Rapporteren en analyseren: KORE helpt organisaties patronen in dataverkeer te begrijpen en inzicht te krijgen in de belangrijkste bedrijfsindicatoren, zoals status van het netwerk, vitaliteit van de assets, efficiëntie en compliancy van het organisatiebeleid.
  • Connectiviteit en Carrier Management: KORE verstrekt connectiviteitsdekking van bijna alle belangrijkste providers, beschikbaarheid van apparaten van grote OEM’s. Als de grootste onafhankelijke provider van connectiviteitmanagement wereldwijd loopt KORE voorop in het leveren van eSIM en iSIM-technologieën naarmate deze beschikbaar komen voor wereldwijde implementatie.
  • Netwerk- en veiligheidsmanagement: KORE geeft bedrijven meer controle over hun IoT dataverkeer en connectiviteit van apparaten om management, prestaties en veiligheid van applicaties te verbeteren. De KORE IoT Cloud is een een wereldwijd netwerk voor IoT, vanaf de start ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en beschikbaarheid. Met KORE’s Rapid-Setup VPN services kunnen bedrijven hun LAN uitbreiden in de KORE IoT Cloud en wordt end-to-end encryptie van dataverkeer mogelijk.
  • Endpoint Lifecycle Management and Managed Services: De managed services van KORE verzekeren een geslaagde implementatie vanaf de aanvang van het project tot de voltooiing ervan met allesomvattende serviceopties en mogelijkheden. KORE kan nu klanten niet alleen helpen met strategie en visie, maar ook met de selectie van technologie en apparatuur, certificering, forward en reverse logistiek, en een reeks management diensten om de gehele IoT levenscyclus te ondersteunen.

“Door IoT worden bedrijfstakken zoals we die kennen opnieuw uitgevonden. Het biedt efficiëntieverbeteringen en kansen in vrijwel elke sector. Echter, veel organisaties lukt het nog niet om de uitgebreide voordelen van IoT te erkennen en de kansen te verzilveren”, vertelt Romil Bahl, KORE President en Chief Executive Officer. “We hebben belangrijke investeringen gedaan om de huidige mogelijkheden te verbeteren en verder uit te breiden. Hierdoor kunnen we als trusted advisor fungeren om de meest complexe uitdagingen waar klanten mee te maken hebben op een holistische wijze op te lossen. Met deze oplossingen en met een bewezen trackrecord van 6.200 klanten is KORE uniek gekwalificeerd om bedrijven te helpen de mogelijkheden van IoT te benutten.”

Een geëvolueerde merkidentiteit
De opgefriste merk van KORE vertegenwoordigt de transitie naar een bedrijf dat veel verder gaat dan zijn managed connectivity van weleer. Vandaag concurreert het bedrijf in belangrijke groeimarkten als locatietracking, asset monitoring en field servicing. Met een focus op een naadloze executie en het maximaliseren van rendement op IoT investeringen, helpt KORE bedrijven om hun IoT visie waar te maken.

https://eu.korewireless.com/

Bezoek KORE op het Mobile World Congress Americas stand S.2536 om meer te weten te komen hoe specialisten de meeste complexe wereldwijde IoT uitdagingen oplossen.

Info KORE
KORE Wireless Group (“KORE”) is een pionier, leider en trusted advisor die bedrijven helpt in hun transformatie. Wij stellen organisaties van alle grootten in staat om operationele en bedrijfsresultaten te verbeteren door de complexiteit van IoT te simplificeren.

Onze grondige IoT kennis en ervaring, wereldwijde bereik, doelgerichte oplossingen en wendbaarheid bij de implementatie versnellen en verbeteren de bedrijfsresultaten van onze klanten.

 

Contacts

Mediacontact:
MSL
Pauline Van Die, +31 (0)20 30 55 900
KORE@mslgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr