10:18 uur 26-09-2018

Andersen Global verwelkomt Tufiño & Villegas in Bolivia

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt zijn aanwezigheid in Latijns-Amerika verder uit met de aankondiging dat een van de toonaangevende belastingadvieskantoren in Bolivia, Estudio Jurídico Tufiño Villegas & Asoc., de samenwerking met Andersen Global is aangegaan. Tufiño & Villegas biedt gespecialiseerde juridische diensten aan plaatselijke en buitenlandse bedrijven die zakendoen in Bolivia.

Tufiño & Villegas heeft kantoren in La Paz, Santa Cruz en Cochabamba. Met de ondertekening van deze samenwerkingsovereenkomst maakt Andersen Global zijn entree in dit Zuid-Amerikaanse land. De internationale organisatie heeft het aantal medewerkers in Latijns-Amerika in de afgelopen acht maanden bijna verdubbeld. Andersen Global heeft via zijn aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s in de regio al een sterke aanwezigheid in diverse economische centra in Mexico, Guatemala, Panama, Chili, Uruguay, Ecuador, Brazilië en sinds kort ook in Paraguay.

Tufiño & Villegas wordt geleid door oprichters en managing partners Alvaro Villegas Aldazosa en Jose Luis Tufiño. Zij hebben de firma in 1995 opgericht en zijn uitgegroeid tot full-service belastingadvieskantoor. Het bedrijf is gespecialiseerd in bedrijfswetgeving en belastingwetgeving, waaronder internationale belastingen, transferprijzen, belastingplanning, due diligence, fiscale procesvoering, uitbesteding en nationale belastingen. Tufiño & Villegas biedt zijn diensten aan in uiteenlopende branches, waaronder olie en gas, mijnbouw, financiën, landbouw, verzekeringen, lucht- en ruimtevaart, telecommunicatie, onroerend goed en software.

“Onze explosieve groei in Latijns-Amerika is te danken aan de kwaliteit en het leiderschap van onze partners op die markt. Bolivia heeft sinds de afgelopen tien jaar een van snelstgroeiende economieën van Latijns-Amerika. De samenwerking met Tufiño & Villegas, een toonaangevende belastingadviesfirma in Bolivia die is toegespitst op algemene bedrijfswetgeving en arbeidswetgeving, geeft ons internationale karakter een nieuwe dimensie”, aldus Mark Vorsatz, voorzitter en CEO van Andersen Tax LLC.

Alvaro voegt hieraan toe: “Wij streven er als firma naar ongecompliceerde, transparante en uitmuntende juridische diensten te bieden, en de integriteit van onze klanten te waarborgen. We kijken ernaar uit samen te werken met een organisatie die dezelfde waarden voor ogen heeft. Dankzij onze samenwerking met Andersen Global kunnen we onze plaatselijke en internationale klanten nog veelzijdiger van dienst zijn.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3.500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 117 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr