09:50 uur 09-11-2018

Andersen Global maakt uitbreiding in Saudi-Arabië bekend

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–

Alrikaz wordt een samenwerkende firma van Andersen Global

Andersen Global zet zijn uitbreiding in het Midden-Oosten voort met nieuws dat de leidende onafhankelijke belastingadviesfirma in het Koninkrijk Saudi-Arabië (KSA) een samenwerkende firma van Andersen Global is geworden.

Alrikaz Tax Consultants heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Andersen Global, waardoor Andersen Global’s aanwezigheid in het land met de grootste economie van de regio wordt uitgebreid, en blijvende groei wordt voorbereid.

Alrikaz heeft vijf kantoren en bijna 100 medewerkers in grote economische hubs zoals KSA, waaronder Jeddah, Riyadh en Al Khobar. Andersen Global’s uitbreiding in het Midden-Oosten is dit jaar significant geweest en omvat ook uitbreidingen in de VAE, Kuweit, Jordanië en Libanon.

“Saudi-Arabië is kritiek voor een bedrijfsstrategie voor groei in het Midden-Oosten, dus het is van groot voordeel voor ons dat we met de beste van de beste in Saudi-Arabië samenwerken,” zei globaal directeur en CEO van Andersen Global Andersen Tax LLC Mark Vorsatz. “We zijn op weg naar de top en kunnen alleen nog verder naar boven.”

Alrikaz wordt geleid door Managing Director en CEO Abdulmohsen S.F. Alkahtani, en Ahmed Ismail en Abdelrahim Elbakheit als Senior Directors, die een lange geschiedenis hebben van het geven van belastingadviesdiensten met de meest erkende firma’s in de branche. De groep wordt beschouwd als de leidende onafhankelijke belastingadviseur in KSA met een substantiële klantenbasis van vooraanstaande internationale en Saudische bedrijven.

“Ik begon mijn carrière bij Arthur Andersen,” zei Alkahtani. “Wanneer je begint met de fundering om de allerbeste te worden op het gebied van belastingadvies en service voor cliënten, is dat iets dat je tijdens de rest van je carrière wilt herhalen. Het spreekt voor zich dat Arthur Andersen’s waarden en de manier waarop zij werkten exact is wat wij voor onze cliënten nastreven.”

“Expertise en professionaliteit zijn belangrijk, maar vertrouwen en eerlijkheid zijn essentieel voor ons,” zei Ismail. “Onze cliënten weten dat ze daarop kunnen vertrouwen, dus de stap met Andersen Global integreert goed met onze huidige waarden.”

“Andersen Global is zo anders dan een traditionele professionele dienstverlener, dus de mogelijkheid om ons aan te sluiten is vlijend en opwindend,” zei Elbakheit. “We zullen eraan werken om verwachtingen te overtreffen voor onze Saudi en buitenlandse cliënten. De samenwerking met Andersen Global verbetert onze reikwijdte, diepte en breedte, en het vermogen om dit te doen.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3.500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 121 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr