09:31 uur 16-11-2018

Andersen Global voegt belasting- en juridische diensten toe in Argentinië

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigde vandaag de ondertekening aan van een samenwerkingsovereenkomst met Goldemberg Saladino Hermida Rolando & Asociados in Buenos Aires. Dit is het tweede bedrijf dat met Andersen Global samenwerkt in de commerciële hub Buenos Aires en de 20ste locatie in negen verschillende landen in Latijns-Amerika.

Het team van Goldemberg Saladino Hermida Rolando & Asociados levert al dertig jaar diensten voor belastingadvies en -naleving, internationale belastingplanning, verrekening, geschillenbeslechting op het gebied van belasting en douane, payrolling, boekhouding, vermogensbeheer en financiële en zakelijke consultancy aan gerenommeerde private en publieke entiteiten, waaronder lokale, nationale en internationale corporaties en non-profitorganisaties, stichtingen en vergelijkbare organisaties. Het bedrijf voegt zich met meer dan 100 personeelsleden en acht partners bij het wereldwijde samenwerkingsverband.

“De toevoeging van Goldemberg Saladino Hermida Rolando & Asociados versterkt een indrukwekkend pakket onder de naam Andersen nog verder in Latijns-Amerika”, zei Mark Vorsatz, Internationaal voorzitter en Andersen Tax LLC CEO. “Alle professionals bij Goldemberg Saladino Hermida Rolando & Asociados hebben een hoogwaardige reputatie in Argentinië en bieden een breed platform voor assistentie bij juridische en belastingaangelegenheden. Uiteindelijk willen we de beste experts in ons werkgebied aan ons binden om wereldwijd klanten te bedienen.”

“Dit was een belangrijke beslissing voor ons bedrijf”, zei Gabriel Hermida, Senior Partner bij Goldemberg Saladino Hermida Rolando & Asociados. “Andersen Globals reputatie van excellentie, rentmeesterschap en transparantie past uitstekend bij hetgeen onze klanten waarderen en van ons zijn gaan verwachten. De synergetische samenwerking levert grote voordelen op voor onze klanten en onze mensen, aangezien onze mogelijkheden om de beste diensten in ons werkgebied aan te bieden en internationaal te blijven groeien worden versterkt.”

“Ons motto is – excellentie kan altijd beter -” zei Valeria D’Alessandro, Partner bij Goldemberg Saladino Hermida Rolando & Asociados. “De samenwerking met Andersen Global is daar een voorbeeld van; we kunnen onze klanten hiermee nog beter passende diensten aanbieden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3.500 professionals en is op meer 122 locaties gevestigd via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr