10:44 uur 19-11-2018

EmailSuccess, de eerste on-premises MTA heeft nu een gratis versie

MILAAN–(BUSINESS WIRE)–

Diennea, leider in multi-channel marketingtechnologieën, lanceert de gratis versie van EmailSuccess, haar bedrijfseigen software voor het verzenden van grote hoeveelheden e-mails

Diennea, een bedrijf dat gespecialiseerd is in marketingtechnologieën, verrijkt haar on-premises aanbod: vanaf vandaag is EmailSuccess, de krachtige MTA-server (Mail Transfer Agent), beschikbaar in drie versies om te voldoen aan de besturings-, bezorgings- en betrouwbaarheidsbehoeften van bedrijven van elke omvang: gratis, standaard en zakelijk.

Met 20 jaar ervaring in oplossingen voor e-mailbezorging biedt Diennea een complete on-premises oplossing voor het maken, beheren en verzenden van multi-channel campagnes. EmailSuccess behandelt een van de meest kritische aspecten van campagnebeheer, Inbox placement, d.w.z. de mogelijkheid om berichten te bezorgen in de postvakken van de ontvangers ervan.

De installatie is snel en eenvoudig, en zodra het geïnstalleerd is, kan EmailSuccess eenvoudig worden geïntegreerd met bestaande systemen. Hierdoor beschikt u gedurende het hele proces over meer controle over bezorgingsconfiguraties.

Dankzij de AutoTuning-technologie minimaliseert EmailSuccess de tijd die wordt geïnvesteerd in technische procedures van laag niveau; het systeem is zelfs in staat om de instellingen voor elke ISP of mailbox, zoals verzendsnelheid en hard/soft bouncebeheer, automatisch aan te passen.

De gratis versie van EmailSuccess maakt het mogelijk om maximaal 100.000 e-mails per dag te verzenden door maximaal twee IP’s in te schakelen. Het is geschikt voor alle bedrijven die een professionele tool voor e-mailverzending willen hebben die eenvoudig kan worden geïntegreerd met hun backend-systemen (CMS, eCommerce, ERP, enz.). Dit terwijl het hele bezorgingsproces onder controle blijft.

Met de standaard versie kunt u onbeperkte e-mails verzenden en onbeperkte IP-adressen beheren. Bovendien geeft het toegang tot ondersteuning via een gespecialiseerde helpdeskservice. Deze versie is geschikt voor bedrijven met meer gestructureerde vereisten en de noodzaak om grote hoeveelheden e-mails te verzenden.

Naast het mogelijk maken van het verzenden van grote hoeveelheden e-mails, kan de zakelijke versie worden geïntegreerd met het MagNews on-premises campagnebeheerplatform.

We hebben besloten het EmailSuccess-aanbod te differentiëren om onze oplossing en ervaring te bieden aan bedrijven met minder complexe behoeften dan die van grote ondernemingen. Onze gratis versie maakt het mogelijk om verschillende verzendregels voor elke individuele internetprovider te definiëren, waarbij verschillende IP-pools worden gedefinieerd, en om de nieuwste authenticatietechnologieën zoals SPF, DKIM en DMARC te implementeren en te ondersteunen”, aldus Fabio Masini, CTO van Diennea.

Er zijn geen dergelijke oplossingen op de markt die geavanceerde e-mailbezorging, on-premises beschikbaarheid en bedrijfsvriendelijke prijzen combineren.

www.emailsuccess.com?utm_source=Business-Wire&utm_medium=web&utm_campaign=ES-Freemium

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

EmailSuccess
Fabio Masini
info@emailsuccess.com
https://www.emailsuccess.com/

Check out our twitter: @NewsNovumpr