10:16 uur 28-11-2018

Andersen Global breidt aanwezigheid in Afrika uit met de toevoeging van Mondon Conseil International

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Vandaag kondigt Andersen Global een nieuwe samenwerkingsovereenkomst aan met Mondon Conseil International, een belangrijk West-Afrikaans belastingadvies-, juridisch, accountancy- en financieel adviesbedrijf gestationeerd in Ivoorkust.

De overeenkomst verstevigt de aanwezigheid van Andersen Global in Afrika verder. De wereldwijde organisatie is momenteel op negen locaties aanwezig sinds zij minder dan twee jaar geleden de Afrikaanse belasting- en juridische markt betrad.

“Ik begon mijn carrière meer dan 30 jaar geleden bij Arthur Andersen, daardoor sluiten mijn waarden van transparantie en naadloze, optimale service goed aan bij de kernwaarden van Andersen Global. Het is precies goed dat de groeiende marktleider op het gebied van belasting- en juridische diensten in de regio samenwerkt met Andersen Global, een naam die ik respecteer”, zegt Pacôme Mondon, oprichter en Managing Partner van Mondon Conseil International.

Opgericht in 2001 met als doel om de beste belastingfirma in de regio te worden, adviseert Mondon Conseil International momenteel lokale en internationale klanten over fiscale en bedrijfsrechtelijke problemen, waaronder handel, arbeid en voorschriften betreffende valutatransacties en werkt het met CFO’s, financieel beheerders en andere financiële leiders in de transitie naar de nieuwe accountancyvereisten zoals die zijn geïntroduceerd door regelgevende instanties en belastingdiensten.

“Pacôme en zijn team bij Mondon Conseil zijn essentieel voor de groei van onze wereldwijde organisatie in West-Afrika. Hun huidige bedrijf is nu al groter dan andere praktijken in de regio en Pacôme en zijn collega’s kunnen leiderschap bieden bij het ondersteunen van de Frans sprekende sector in Afrika”, zegt Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en Andersen Tax LLC CEO. “Naast het uitbreiden van de juridische capaciteiten in de regio met Mondon Conseil, hebben we het bijkomende genoegen om een Arthur Andersen-alumnus opnieuw te verwelkomen bij de familie, en ik verwacht dat Pacôme een belangrijke speler zal zijn in de uitbreiding in West-Afrika.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s bijna 4.000 professionals op meer dan 122 locaties gevestigd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr