18:05 uur 10-12-2018

Capaciteitsuitbreiding van INVISTA’s polyolen plant

WILMINGTON, Delaware–(BUSINESS WIRE)– INVISTA maakt bekend dat de installatie van de nieuwe reactor in zijn polyolen-plant in Vlissingen is voltooid. De reactor produceert materiaal volgens specificaties en klanten worden reeds beleverd.

“We zijn blij dat onze capaciteit om aan de markt te leveren groeit, samen met de toegenomen vraag van onze klanten naar product” zei Peter Zeimentz, INVISTA Business manager Europa voor polyolen. “Met de groeiende PIR-isolatiemarkt en een toenemend aantal klanten dat INVISTA’s polyolen gebruikt, kon de timing van deze capaciteitsvergroting niet beter uitkomen.”

Martin de Graaf, vestigingsmanager van INVISTA Vlissingen: “We zijn erg trots op dit uitgevoerde project. Dankzij de inzet van het team, en in lijn met onze sterke veiligheidscultuur, waren we in staat om de werkzaamheden op tijd en zonder budgetoverschrijdingen af te ronden.”

Terate® aromatische polyester polyolen maken formuleflexibiliteit mogelijk door fysieke en ontvlambaarheidseigenschappen te bereiken die vereist zijn voor polyurethaan- en polyisocyanuraatschuimen. Terate® HT polyols is de technologie van de volgende generatie, die brandperformance, verwerkingsgemak en efficiëntie van hardschuimfabricage optimaliseert. Deze brede productlijn kan worden gebruikt in verschillende toepassingen waaronder flex-face boardstock, metal-face sandwichpanelen, spuitschuim en bunsctock schuim.

Voor meer informatie over INVISTA Polyolen, bezoek Polyols.INVISTA.com.

Over INVISTA

Met leidende merken waaronder LYCRA®, COOLMAX®, CORDURA®, STAINMASTER® en ANTRON®, is INVISTA één van ‘s werelds grootste geïntegreerde producenten van chemische halffabricaten, polymeren en vezels. De technologieën van het bedrijf voor nylon, spandex en polyester worden gebruikt om kleding, kleden, airbags en talloze andere dagelijkse producten te produceren. INVISTA is een volledige dochteronderneming van Koch Industries gevestigd in de Verenigde Staten, en heeft meer dan 50 vestigingen wereldwijd. Bezoek voor meer informatie INVISTA.com, Facebook.com/INVISTAglobal en Twitter.com/INVISTA.

 

Contacts

Shelley Zhang
INVISTA
+8621 63876666 2251
Shelley.Zhang@INVISTA.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr