10:32 uur 14-12-2018

Slice Insurance Cloud Services nu beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en de EU

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Slice Labs Inc., een bekroond on-demand leverancier van cloudplatforms voor verzekeringen, heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van Insurance Cloud Services (ICS) in het Verenigd Koninkrijk en de EU. De eerste klant die in het Verenigd Koninkrijk gebruik zal maken van ICS is Legal & General, dat on-demand, pay-per-use verzekeringen voor woningdelen lanceert. De verzekeringsproducten die beschikbaar zijn via het ICS platform van Slice bieden klanten een rijke, aantrekkelijke, volledig digitale ervaring die snel en flexibel is.

In lijn met de aangekondigde intentie van het bedrijf om na het bijeenbrengen van $ 20 miljoen in uitgebreide Serie A de wereldwijde beschikbaarheid van ICS uit te breiden, kunnen verzekeraars in het VK en de EU nu inschrijven op ICS en on-demand verzekeringsproducten aanbieden die zijn afgestemd op regio, taal en demografische aspecten.

Cheryl Agius, CEO van de afdeling Insurance van Legal & General, verklaarde: “Legal & General is zeer verheugd te kunnen samenwerken met Slice voor het nieuwe on-demand product, dat een groeiende markt is in de VS en nu ook in het Verenigd Koninkrijk.”

Europese influencer op het vlak van verzekeringstechnologie (insurtech), Dr. Robin Kiera, CEO van DigitalScouting, voegde eraan toe, “Digitale transformatie leidt tot internationalisering. Niet enkel van verzekeraars, maar ook van succesvolle insurtech startups aan de overzijde van de Atlantische Oceaan. In Europa zien we steeds meer gevallen van samenwerking en cocreatie tussen insurtech startups en gevestigde ondernemingen. We beschouwen Slice als een facilitator die zich uitbreidt naar nieuwe markten.”

Sinds de lancering van het ICS-platform in januari 2018 werken vier wereldwijde verzekeraars samen met Slice om te experimenteren, tests uit te voeren en hun eigen on-demand verzekeringsproducten te implementeren, zowel in de markt voor woningdelen als voor cyberverzekeringen.

“Nadat we met succes de waarde voor verzekeraars van het creëren van digitale verzekeringsmodellen in Noord-Amerika hebben aangetoond, zijn we verheugd over wat ICS kan bieden aan verzekeraars in het Verenigd Koninkrijk en de EU,” aldus Tim Attia, CEO van Slice Labs. “De klantvraag naar on-demand, pay-as-you-go dienstverleningsmodellen is grensoverschrijdend door de permanente vooruitgang van big data en AI-technologieën. We brengen de kracht van deze technologieën naar Europese verzekeraars om verzekeringnemers binnen om het even welke demografie of markt meer duurzame waarde te bieden.”

Over Slice:

Slice Labs is een toonaangevende on-demand leverancier van cloudplatforms voor verzekeringen waarmee verzekeraars nieuwe waarde kunnen bieden aan klanten via directe verzekerings- of verzekeringsagentmodellen zonder te hoeven investeren in infrastructuur voor de levering van op maat gemaakte on-demand, pay-as-you-go verzekeringsproducten. Het Slice Insurance Cloud Services-platform (ICS) wordt aangestuurd door machine learning en geavanceerde big data-technologieën, naast hoogwaardige gedragswetenschappelijke expertise. ICS is de fundering voor nieuwe digitale verzekeringsproducten die wereldwijd door topverzekeraars worden uitgegeven en is ook de basis voor de eigen digitale verzekeringsproducten van Slice die de nieuwe economie bedienen. Slice is actief in de VS, Canada en in het Verenigd Koninkrijk. Om op de hoogte te blijven van Slice, bezoek de website http://www.slice.is en volg Slice via @SliceLabs op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Emily Kosick
Slice Labs Inc.
pr@slice.is

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr