Deelnemers gezocht voor Japans kooktrainingsprogramma, gesubsidieerd door het Ministerie van Landbouw, Bosbouw en Visserij, JAPAN, voor niet-Japanse chefkoks die de Japanse kookkunst serieus willen leren in Japan
Het programma omvat de Japanse taal, basale Japanse culinaire training en praktijktraining in premium Japanse kookkunst en in sushirestaurants in Japan.
TOKYO & KYOTO, Japan–(BUSINESS WIRE)– We nodigen niet-Japanse chefkoks die de Japanse kookkunst serieus willen leren uit met ondersteuning van het Ministerie van Landbouw, Bosbouw en Visserij, JAPAN. Het trainingsprogramma bestaat uit Japanse taaltraining en basale Japanse culinaire training, gevolgd door praktische restauranttraining in de premium Japanse kookkunst en in sushirestaurants in Japan, gedurende in totaal acht maanden. Van de deelnemers die de juiste kennis en vaardigheden van de Japanse keuken in het programma willen opdoen, verwachten we dat ze de grandeur van de Japanse kookkunst, de eetcultuur en in Japan geproduceerde ingrediënten wereldwijd promoten.
Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190429005940/nl/
Culinary training (Photo: Business Wire)
Planning
- Aanvraagformulier uiterlijk op woensdag 15 mei 2019 om 23.59 uur indienen.
- Laatste deelnemers eind-mei 2019 geselecteerd.
- Aankomst in Japan op 30 juni 2019.
- Trainingsperiode: 1 juli 2019 tot eind februari 2020.
Door het programma ondersteunde uitgaven
- Kosten voor vliegticket van thuisland naar Japan v.v.
- Schoolgeld voor de Japanse taalschool en culinaire school
- Verblijfskosten in Japan
Voorwaarden voor deelname aan het programma
- Niet-Japanse (buitenlandse burger) persoon, woonachtig in Japan of daarbuiten
- 18 jaar of ouder bij aankomst in Japan
- Afgesloten opleiding op culinaire scholen en/of werkervaring in Japanse kookkunst.
- Vloeiende kennis (in woord en schrift) van Engels en/of Japans
- Financiële mogelijkheden om de kosten voor eigen verblijf, buiten de door het programma gedekte kosten, gedurende het programma te dragen
- Beleefdheid, integriteit, goede omgangsvormen, goede discipline en respect voor de behoeften van anderen
- Lichamelijke/geestelijke gezondheid
- Basiskennis en -vaardigheden van koken en actieve motivatie voor het leren van de Japanse kookkunst
- Mogelijkheid tot deelname aan alle cursussen in het programma
- Nastreven van een carrière die bijdraagt aan het promoten van de Japanse kookkunst, eetcultuur en in Japan geproduceerde ingrediënten na deelname aan het programma
Voor meer informatie
http://www.tow.co.jp/program/
Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.
Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190429005940/nl/
Contacts
Organisator/Voor meer informatie
Japanese Cuisine and Food Culture Human Resource Development Committee
AYA HAMASUNA
nihonshoku@tow.co.jp