06:26 uur 07-04-2023

International Dark Sky Week houdt feestelijke activiteiten over de hele wereld

TUCSON, Arizona–(BUSINESS WIRE)– De International Dark-Sky Association (DarkSky) nodigt mensen van over de hele wereld uit voor een hernieuwde kennismaking met de voordelen van een donkere hemel vol sterren en om te leren hoe ze de negatieve gevolgen van lichtvervuiling voor mens en dier en voor ecosystemen kunnen verminderen, tijdens de International Dark Sky Week (IDSW) van 15 tot 22 april 2023.

Informatie over de evenementen, van Tucson, VS tot Turkije, is te vinden op idsw.darksky.org. De evenementen, georganiseerd door pleitbezorgers, afgevaardigden, afdelingen en locaties van DarkSky, omvatten nachtwandelingen, astrofotografielessen, sterrenfeesten, verklaringen en speciale presentaties over de voordelen van een donkere hemel voor mens en dier en voor ecosystemen.

“International Dark Sky Week biedt mensen een geweldige kans om de schoonheid en waarde van natuurlijke duisternis te ontdekken,” aldus Ruskin Harley, Executive Director van DarkSky.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Davis

The Caliber Group

mdavis@calibergroup.com
855.343.1668

Check out our twitter: @NewsNovumpr