18:50 uur 26-09-2023

OpenX kondgt ConteX aan, de nieuwe generatie contextuele oplossingen voor merken en agentschappen om Ad-campagnes veilig, efficiënt en op schaal aan te pakken

ConteX vormt de toekomst van contextueel kopen door het leveren van efficiënte doelgerichtheid, contractloze activering en een ruimer aanbod privacy-veilige omgevingen.

PASADENA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– OpenX Technologies, Inc., een van ‘s werelds toonaangevende omnichannel platforms voor leveranciers, kondigde vandaag de lancering aan van ConteX, een OpenX-marktplaats binnen de SSP die merken en agentschappen in staat stelt om een hele waaier off-the-shelf maar ook gepersonaliseerde contextuele oplossingen van topkwaliteit zonder ingewikkelde contracten en ellenlange wachttijden te activeren.

Nu doelgericht media-kopen evolueert als reactie op de uitfasering van cookies van derden, plannen 54 procent van de marketeers om het gebruik van contextuele gegevens in hun campagnes op te drijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

zoey.larsen@openx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr