19:54 uur 03-10-2023

RoslinCT Boston benoemt Dean J. Morris tot Chief Operations Officer

EDINBURGH, Schotland & BOSTON–(BUSINESS WIRE)– RoslinCT, een toonaangevende CDMO (Contract Development and Manufacturing Organisation) voor geavanceerde cel- en gentherapieën, kondigt met genoegen aan dat Dean J. Morris is aangesteld als Chief Operations Officer voor de bedrijfsvestiging in Boston. De heer Morris brengt een schat aan ervaring en expertise mee op het gebied van commerciële productieactiviteiten, procesontwikkeling, engineering, validatie en kwaliteitsfuncties binnen de biologische, farmaceutische en medische hulpmiddelenindustrie.

In zijn vorige functie als Vice President of Operations en Site Head bij ReciBioPharm gaf de heer Morris blijk van uitzonderlijk leiderschap en hield hij toezicht op de ontwikkeling en productie van biofarmaceutische ATMP’s, waaronder oncolytische virussen, virale vaccins, mRNA/Gentherapie en levende biotherapeutische producten. Dankzij zijn bewezen staat van dienst in het ontwikkelen en valideren van nieuwe producten en productietechnologieën is hij goed geplaatst om RoslinCT’s operationele activiteiten te leiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact Information:

Carrie Zhang

Senior Director of Strategic Marketing

RoslinCT

E-mail: carrie.zhang@roslinct.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr