10:00 uur 22-11-2023

Tradu: een krachtig nieuw handelsplatform voor meerdere activa

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Tradu is een nieuw, geavanceerd multi-asset handelsplatform voor de actieve handelaar en belegger dat duizenden verhandelbare activa* biedt in beursgenoteerde aandelen, grondstoffen, cryptocurrencies, CFD’s, forex, obligaties en indices. Het platform wordt in december gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk en zal de komende maanden wereldwijd worden uitgerold. Tradu is onderdeel van Stratos Group International, LLC (“Stratos”), een volledige dochteronderneming van Jefferies Financial Group Inc. (“Jefferies”) (NYSE: JEF).

Historisch gezien heeft multi-asset trading geleid tot ofwel het hebben van vele accounts en mobiele apps of het gebruik van één verwarrend platform met een onsamenhangende ervaring voor elke activaklasse. Tradu herdefinieert de handelssector door klanten een intuïtief en geavanceerd platform te bieden met een superieure tradingervaring voor alle verhandelbare markten. Dit alles vanuit één portaal dat toegankelijk is via een mobiele app en webplatforms.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nick Murray-Leslie/Michael Deeny

Chatsworth Communications

+44 (0) 20 7440 9780

TraduPR@chatsworthcommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr