04:11 uur 07-12-2023

Technology Holdings adviseert ServiceNow Elite Partner Unifii bij zijn strategische verkoop aan het door Bain Capital gesteunde Inetum

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Technology Holdings, een wereldwijde investeringsbank met kantoren in Noord-Amerika, Europa en de Azië-Pacific, is verheugd aan te kondigen dat zij heeft opgetreden als de exclusieve financiële adviseur van de in Londen gevestigde Elite ServiceNow-partner Unifii bij zijn strategische verkoop aan het door Bain Capital gesteunde Inetum, waarvan het hoofdkantoor in Frankrijk is gevestigd.

Unifii is de grootste onafhankelijke Elite ServiceNow-partner in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en staat bekend om zijn ongeëvenaarde expertise in het ondersteunen van klanten tijdens hun digitale transformatietraject. Unifii stelt haar klanten in staat succesvolle bedrijfsresultaten te behalen door middel van geoptimaliseerde zakelijke workflows.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kate Geary

Senior Marketing Manager

E-mail: kate@technologyholdings.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr