15:28 uur 04-01-2024

Alter Domus breidt capaciteiten uit om beheer van open-ended privémarktfondsen te ondersteunen

Nieuwe functies ondersteunen de complexiteiten van de vorming van open-ended fondsen en het voortdurende beheer ervan, terwijl wordt voldaan aan de vraag van fondsensponsors die op de democratisering van privévermogen willen kapitaliseren

LUXEMBURG & LONDEN & CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Alter Domus, een vooraanstaande provider van op technologie gebaseerd beheer van fondsen, privéschulden en bedrijfsservices voor de alternatieve investeringssector, maakte vandaag nieuwe capaciteiten bekend om de lancering en het voortdurende beheer van open-ended privémarktfondsen en closed-ended privémarktfondsen te ondersteunen met liquiditeitsbeheerfuncties waaronder ELTIF’s (European Long-term Investment Funds).

Een samenvloeiing van factoren, waaronder een stijging in retailvraag naar niet-traditionele activa, en regelgevende wijzigingen in de EU, VS en UK om toegang tot privémarktinvesteringen te verruimen, effenen de weg naar democratisering van alternatieve fondsen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
alterdomus@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr