21:29 uur 23-01-2024

Bloomreach zorgt voor resolute veranderingen op gebied van innovatie in AI voor e-commerce met de overname van Radiance Commerce

MOUNTAIN VIEW, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Bloomreach, het platform dat grenzenloze personalisering van e-commerce mogelijk maakt, kondigde vandaag de overname aan van Radiance Commerce, een revolutionair, conversationeel commerce-platform van bedrijfsniveau, aangestuurd door de nieuwste snufjes op gebied van generatieve AI. Aan de hand van LLM’s (Large Language Models) loodst Radiance klanten doorheen hun shoppingtraject aan de hand van op expertise gebaseerde verkoop, productzoekopdrachten, aanbevelingen en verkenning. Door met Bloomreach in zee te gaan, brengt het team van Radiance diepe, technische expertise in AI en conversationele commerce om de innovatie van Bloomreach in AI voor e-commerce aan te zwengelen.

De expertise die Radiance bijbrengt, zal vooral wind in de zeilen geven voor de bevordering van Bloomreach Clarity™, een conversationeel shoppingproduct dat menselijke productexpertise op schaal biedt, aangekondigd tijdens de 2023 Edge Summit van Bloomreach.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle DeMaio

Bloomreach

Bedrijfscommunicatie

michelle.demaio@bloomreach.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr