12:00 uur 30-01-2024

Konfer lanceert de AI GRC Control Questions Generator en Catalog, waarmee risicomanagers van ondernemingen governancecontroles kunnen ontwikkelen op basis van specifieke voorschriften met betrekking tot kunstmatige intelligentie

MILPITAS, Californië–(BUSINESS WIRE)– Konfer, het toonaangevende bedrijf op het gebied van AI Governance en Risk & Compliance, heeft vandaag de lancering bekendgemaakt van de Konfer AI GRC Control Questions Catalog voor de Verordening Kunstmatige Intelligentie van de EU. “Dit is een primeur in de sector die Risk & Compliance-functionarissen in staat stelt de naleving van de Verordening Kunstmatige Intelligentie van de EU te versnellen”, aldus Debu Chatterjee, CEO van Konfer. “Onze AI-generator was in staat de gehele verordening te analyseren en de richtlijnen en voorschriften te presenteren in de vorm van controlevragen die bedrijfsleiders met hun teams kunnen delen. Daarnaast is het mogelijk de reacties van het team te verwerken en organisaties een uitgebreid beeld geven van hun risico’s, hun positie ten opzichte van de risico’s en stappen om de risicos te beperken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Karthik Sundaram

karthik@konfer.ai
510.364.5187

Check out our twitter: @NewsNovumpr