14:37 uur 14-02-2024

B2BinPay v19 wordt gelanceerd met Instant Swaps en uitgebreide Blockchain-ondersteuning

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– B2BinPay, het vertrouwde, door blockchain ondersteunde betalingenplatform, heeft de update naar versie 19 vrijgegeven voor het publiek. Deze upgrade biedt vele verbeteringen, waaronder state-of-the-art instant swaps en uitgebreide ondersteuning voor diverse blockchains. Zoals altijd blijft B2BinPay zich inzetten voor het bieden van een naadloos en veilig platform voor alle transacties in cryptovaluta.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240214085650/nl/

B2BinPay v19 goes live with instant swaps and expanded blockchain support (Photo: Business Wire)

B2BinPay v19 goes live with instant swaps and expanded blockchain support (Photo: Business Wire)

Nieuwe Instant Swaps en scherpe tarieven dankzij het gebruik van VWAP

Swaps zijn tegenwoordig een voorkeursstrategie voor het beheer van digitale assets vanwege de directe uitwisseling van cryptovaluta tussen verschillende adressen. Deze benadering staat recht tegenover die van conventionele beurzen, die gebruikmaken van een orderboeksysteem voor de handel in assets.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

sales@b2binpay.com
+357 250-308-82

Check out our twitter: @NewsNovumpr