21:09 uur 14-02-2024

HistoSonics bekroond met sleutelpositie in het Novel Innovation Program van het VK

Edison Histotripsiesysteem geselecteerd voor concurrerend programma voor versnelde markttoegang

MINNEAPOLIS–(BUSINESS WIRE)– HistoSonics ®, (www.histosonics.com), de fabrikant van de Ediso® System en nieuwe histotripsy therapieplatforms, kondigde vandaag aan dat het Edison System van het bedrijf is geselecteerd om deel te nemen aan het onlangs opgerichte Innovative Devices Access Pathway (IDAP) pilotprogramma in het Verenigd Koninkrijk. Het programma is opgezet om de ontwikkeling van kosteneffectieve medische hulpmiddelen en hun invoering in de Britse markt te versnellen. Aanvragen om mee te dingen naar een van de 8 beschikbare plaatsen in het zeer gewilde Britse programma begonnen in 2023 en stonden open voor Britse en internationale commerciële en niet-commerciële ontwikkelaars met nieuwe technologische oplossingen in de gezondheidszorg.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240214046015/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Josh King

Vice-president marketing

E-mail: Joshua.king@histosonics.com
Telefoon: 608.332.8124

Check out our twitter: @NewsNovumpr