09:28 uur 22-02-2024

Lenovo Group: resultaten derde kwartaal 2023/24

Omzet van Lenovo groeit weer ten opzichte van het voorgaande jaar dankzij de veerkracht van de kernactiviteiten en de effectiviteit van de transformatie

HONGKONG–(BUSINESS WIRE)– Lenovo Group Limited (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), en haar dochterondernemingen (‘de Groep’) hebben vandaag de resultaten over het derde kwartaal bekendgemaakt, waaruit blijkt dat de omzet van de Groep in vergelijking met het voorgaande jaar met 3% is gestegen tot USD 15,7 miljard, en dat de winstgevendheid van de Groep voor de tweede keer op rij is verbeterd in vergelijking met het voorgaande kwartaal. De nettowinst bedroeg USD 357 miljoen op non-HKFRS-basis (non-Hong Kong Financial Reporting Standards) [1]. De nettowinstmarge steeg naar 2,3%, en dat is 0,4% hoger dan het kwartaal ervoor. De gediversifieerde aanjagers van de groei van de Groep leverden aanhoudend sterke prestaties, waarbij de inkomsten uit niet-pc-activiteiten goed waren voor 42% van de omzet van de groep – een stijging van 1,3 procentpunt in vergelijking met een jaar daarvoor.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hongkong – Angela Lee, angelalee@lenovo.com, +852 2516 4810

Londen – Charlotte West, cwest@lenovo.com, +44 7825 605720

Zeno GroupLenovoWWcorp@zenogroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr