22:08 uur 20-03-2024

Centric selecteert Prodapt om klantenwerving te bevorderen en de klantenervaring te transformeren

Prodapt zal een op salesforce gebaseerde oplossing voor klanten van gas en glasvezelservices ontwerpen en exploiteren

DALLAS–(BUSINESS WIRE)– Centric Infrastructure Group, LLC (Centric), een vooraanstaande verdeler van aardgas en leverancier van telecommunicatieservices via optische vezels, gaat met Prodapt samenwerken om haar klantenervaring te transformeren. Deze samenwerking illustreert het engagement van Centric om een uitzonderlijke klantenservice aan te bieden.

Aan de hand van de expertise en de innovatieve oplossingen van Prodapt zet Centric zich in om haar klantenervaring te bevorderen, om haar referenties voor tevredenheid en operationele efficiëntie binnen de sector te verbeteren.

Als antwoord op de groeiende vraag in het FTTH/B-segment (Fiber to the Home/Business), onderkent Centric de nood aan soepele oplossingen temidden complexe cycli voor softwarelicentieverlening en gefragmenteerde bedrijfsprocessen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Voor meer informatie neemt u contact op via marketing@prodapt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr