15:19 uur 21-03-2024

Volgens Local Data Company, dat deel uitmaakt van Green Street, vormt de retailmarktactiviteit een uitschieter onder de economische uitdagingen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Nieuw onderzoek in retail en recreatie toont een opleving van de activiteiten in commercieel vastgoed aan in 2023. Het recente rapport van de Local Data Company en Green Street, die de belangrijkste ontwikkelingen dekt binnen de hele GB retail en recreatiemarkt in 2023, geeft een piek aan in de cijfers van sluitingen en openingen, wat wijst op heel wat beweging. Het algehele beeld van de gegevens illustreert de veerkracht en flexibiliteit van GB retailers en recreatie-uitbaters ten overstaan van de wijdverspreide economische problemen, met duidelijke kansen die opduiken voor bedrijven en verhuurders.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240321372098/nl/

Local Data Company 2023 Retail and Leisure Trends Analysis (Graphic: Green Street & Local Data Company)

Local Data Company 2023 Retail and Leisure Trends Analysis (Graphic: Green Street & Local Data Company)

Stijgende rentevoeten en grotere bedrijfskosten vormden uitdagingen voor GB retailers, wat leidde tot een stijging van sluitingen met 14% op jaarbasis tussen 2022 en 2023.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Local Data Company
Lucy Stainton

Commercieel directeur van Local Data Company

press@localdatacompany.com
07889591487

Check out our twitter: @NewsNovumpr