22:06 uur 06-04-2024

Wipro benoemt Srini Pallia tot CEO en Algemeen Directeur

EAST BRUNSWICK, N.J. & BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend bedrijf op het gebied van technologische dienstverlening en consultancy, kondigde vandaag de benoeming aan van Srini Pallia tot Chief Executive Officer en Managing Director van het bedrijf, met onmiddellijke ingang. Srini Pallia is de opvolger van Thierry Delaporte. Nadat Thierry een belangrijke transformatie bij Wipro heeft geleid, treedt deze terug om zijn passies buiten het werk na te streven.

Srini werkt al ruim dertig jaar bij Wipro en was recentelijk CEO van Americas 1, Wipro’s grootste en snelst groeiende strategische markt. In deze functie hield hij toezicht op diverse industriesectoren, stelde hij hun visie vast en implementeerde hij groeistrategieën. Hierdoor steeg het marktaandeel binnen deze sectoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact Wipro:
Sanuber Grohe

sanuber.grohe@wipro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr