15:28 uur 15-05-2024

Smartwatch SoC van Actions Technology gebruikt VeriSilicon’s 2.5D GPU IP

Biedt hoogwaardige verwerkingsmogelijkheden voor uitstekende vectorafbeeldingen op slimme polshorloges

SHANGHAI–(BUSINESS WIRE)– VeriSilicon (688521.SH) kondigde vandaag aan dat Actions Technology (688049.SH), een AIoT fabless (fabriekloos) bedrijf voor laag vermogen-halfgeleiders, gebruikmaakt van VeriSilicon’s energiezuinige en functierijke 2.5D Graphics Processor Unit (GPU) IP in zijn sterk geïntegreerde dual-mode Bluetooth smartwatch SoC-series, ATS3085S en ATS3089.

Met een laag energieverbruik en een hoge framesnelheid leveren de slimme horloge SoC’s in de ATS3085S en ATS3089 series van Actions Technology, uitstekende grafische weergaveprestaties met 2D+2.5D dual GPU-hardwareversnelling en ondersteuning voor JPEG-hardwaredecodering. Dankzij het hoge integratieniveau van deze SoC’s, kunnen zij via een enkele chip beeldschermen aansturen, sport- en gezondheidsalgoritmen genereren, Bluetooth-gesprekken voeren, lokale audio decoderen en Bluetooth-audiotransmissie leveren voor True Wireless Stereo (TWS) headsets. Deze geavanceerde dual-mode Bluetooth single-chip-oplossingen ondersteunen Bluetooth 5.3 met laag vermogen en zijn geschikt voor eindproducten zoals slimme armbanden en slimme horloges.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact: press@verisilicon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr