16:55 uur 21-05-2024

Grid Dynamics behaalt de Amazon Web Services Machine Learning-competentie

Belangrijkste conclusies:

  • Grid Dynamics, een geavanceerde consultingpartner van Amazon Web Services (AWS), behaalt de AWS Machine Learning Competency-status met een specialisatie in de categorie Machine Learning Services.
  • Deze prestatie bevestigt dat Grid Dynamics diepgaande kennis, expertise en uitmuntende levering heeft laten zien bij het bouwen of integreren van ML-gebaseerde workloads op schaal, waardoor klanten kunnen leren van hun gegevens om toekomstige zakelijke beslissingen en processen te verbeteren.
  • Klanten van Grid Dynamics profiteren van maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op hun bedrijfsvereisten om innovatie te stimuleren, activiteiten te optimaliseren en de klantervaring te verbeteren.

SAN RAMON, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Grid Dynamics Holdings, Inc. (NASDAQ: GDYN) (Grid Dynamics), een toonaangevende leverancier van technologieconsultancy, platform- en productengineering, AI en geavanceerde analyseservices, heeft vandaag met trots aangekondigd dat het de status van de prestigieuze Amazon Web Services (AWS) Machine Learning Competency heeft behaald.

 Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cary Savas

+1 (650) 523 5000

csavas@griddynamics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr