22:41 uur 23-05-2024

ProAmpac erkend als finalist in de 2024 Environmental Packaging Awards

CINCINNATI–(BUSINESS WIRE)– ProAmpac, een internationale leider op gebied van flexibele verpakking en materiaalwetenschappen, kondigt met groot genoegen aan dat het bedrijf als finalist werd uitverkoren tijdens de 2024 Environmental Packaging Awards.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240523048006/nl/

ProAmpac received recognition for collaborating with  Marks and Spencer’s Select Farms Organic potato range. (Photo: Business Wire)

ProAmpac received recognition for collaborating with  Marks and Spencer’s Select Farms Organic potato range. (Photo: Business Wire)

De Environmental Packaging Awards, die nu aan hun tweede jaar toe zijn, brengen eer aan innovaties en mensen die een belangrijke strijd leveren ten behoeve van duurzaamheid in de verpakkingsindustrie. Deze awards zijn een bevestiging voor wie getuigt van een sterk engagement voor milieuverantwoordelijkheid terwijl de wezenlijke functie van verpakking in beschermende producten behouden blijft.

De ProActive Recyclable RP-1000 van ProAmpac kreeg erkenning in de categorie Vers fruit en Groenten voor haar samenwerking met het aanbod aardappelen van Marks & Spencer’s Select Farms Organic.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Taylor Heitfeld

ProAmpac

(513) 442-9099

Taylor.Heitfeld@ProAmpac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr