23:06 uur 29-05-2024

De Trust Gap: bedrijven waarderen digitaal vertrouwen maar er werden weinig vorderingen gemaakt om het ook te implementeren

76% van de professionals zijn overtuigd dat digitaal vertrouwen voor hun organisaties relevant is, maar er blijven leemtes in de strategieën bestaan

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)– Nu organisaties voor digitale transformatie gaan, moeten ze dringend aan digitaal vertrouwen prioriteit geven om hun doelstellingen te bereiken en zich op toekomstige marktkansen, wetgeving en naleving van de voorschriften voor te bereiden. Nieuw onderzoek van ISACA, de toonaangevende internationale professionele vereniging die mensen en organisaties helpt in hun nastreven van digitaal vertrouwen, onthult kritieke leemtes in organisatorische strategieën met betrekking tot digitaal vertrouwen.

De report ISACA State of Digital Trust 2024 stelt vast dat 77% van de respondenten ermee akkoord gaan dat digitaal vertrouwen van cruciaal belang is voor digitale transformatie en 82% geeft aan dat digitaal vertrouwen de komende vijf jaar aan belang zal toenemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Firstlight Group
+44 7960 079 643, isacateam@firstlightgroup.io

ISACA
Esther Almendros, +34 692 669 772, ealmendros@isaca.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr