21:34 uur 29-05-2024

Veristat benoemt Gabriela Rosu, M.D., om het groeiende team Medical Affairs te leiden

Ondersteuning van sponsors van over de hele wereld om nieuwe behandelingen voor patiënten tot stand te brengen

SOUTHBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Veristat, de op wetenschap gebaseerde full service CRO en consultancy, kondigt met genoegen aan dat Gabriela Rosu, M.D., is aangetreden als senior directeur Global Medical Affairs.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240529574799/nl/

Gabriela Rosu, MD Senior Director, Global Medical Affairs Veristat (Photo: Business Wire)

Gabriela Rosu, MD Senior Director, Global Medical Affairs Veristat (Photo: Business Wire)

Dr. Rosu is een doorwinterde professional met meer dan twintig jaar ervaring in wetenschappelijke en klinische domeinen, die op belangrijke wijze heeft bijgedragen tot het plannen en uitvoeren van baanbrekende activiteiten die tot de goedkeuring en commercialisering van opzienbarende therapieën hebben geleid.

Haar benoeming is tijdelijk en komt net voor de jaarvergadering van de American Society of Clinical Oncology (ASCO, #ASCO24), een evenement waar Dr. Rosu sinds jaar en dag bijdragen met grote impact heeft geleverd aan de hand van talloze resumés.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Veristat:
Lauren L. Brennan, Vicevoorzitter marketing, Veristat

media@veristat.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr