02:09 uur 31-05-2024

Parse Biosciences lanceert het data-analyseplatform Trailmaker om single-cell sequencing te vereenvoudigen

Nieuw cloudplatform vereenvoudigt gestroomlijnde end-to-end analyse van single-cell data

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– Parse Biosciences, een vooraanstaande leverancier van toegankelijke en schaalbare oplossingen voor single-cell sequencing, kondigde vandaag de beschikbaarheid aan van Trailmaker™, haar gebruiksvriendelijke cloudplatform dat specifiek is ontworpen voor analyse van single-cell data. Trailmaker is snel, schaalbaar en in staat om end-to-end analyse te verschaffen. Het maakt komaf met veel voorkomende analysebarrières om single-cell data snel in biologische inzichten om te zetten.

Single-cell RNA sequencing (scRNA-seq) biedt onderzoekers omvattende inzichten in biologische systemen en ontdekt toepassingen in diverse domeinen, zoals ontwikkelingsbiologie, oncologie en immunologie. Nu scRNA-seq ruimer ingang vindt en in schaal toeneemt, is er een groeiende behoefte aan toegankelijke methoden voor data-analyse die onderzoekers helpen om makkelijk biologische inzichten te genereren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jay Roberts, SRPR

jay@shevrushpr.com | 917.696.2142

Check out our twitter: @NewsNovumpr