13:53 uur 03-06-2024

AM Best verzorgt een briefing over de verzekeringsmarkt in Amsterdam om de uitdagingen en opkomende problemen van Europese verzekeraars te bespreken

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Tijdens een marktbriefing op 3 juli 2024 in Amsterdam zullen analysemedewerkers van AM Best de uitdagende omstandigheden bespreken die van invloed zijn geweest op Europese verzekeringsmaatschappijen.

In het kader van de Insurance Market Briefing – Amsterdam van AM Best presenteren leden van het analyseteam hun inzichten en meningen over opkomende kwesties, waaronder het wereldwijde herverzekeringslandschap, beleggingstrends in de Amerikaanse en Europese markten, omgaan met de Permacrisis/Polycrisis, ESG in de praktijk, de overgang naar de IFRS 17-normen en het groeipotentieel van de cybermarkt.

De marktbriefing in Amsterdam vindt plaats in Hotel Jakarta vanaf 15.00 uur. Een netwerkreceptie volgt om 18.00 uur. Ga voor registratie of meer informatie over de agenda van de marktbriefing naar AM Best’s Insurance Market Briefing – Amsterdam.

AM Best is een wereldwijd kredietbeoordelingsbureau, uitgever van nieuws en leverancier van gegevensanalyses, gespecialiseerd in de verzekeringssector. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten en doet zaken in meer dan 100 landen met regionale kantoren in Londen, Amsterdam, Dubai, Hong Kong, Singapore en Mexico City. Ga voor meer informatie naar www.ambest.com.

Copyright © 2024 door A.M. Best Rating Services, Inc. en/of zijn dochterondernemingen. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Edem Kuenyehia
Directeur, marktontwikkeling en
communicatie
+44 20 7397 0280
edem.kuenyehia@ambest.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr