16:55 uur 04-06-2024

1Password versterkt haar aanwezigheid in EMEA met een aanzienlijke groei van de bedrijfsactiviteiten, belangrijke winpunten voor klanten en regiospecifieke productcapaciteiten

Het bedrijf breidt haar regionale voetafdruk uit, beveiligt belangrijke klanten en partners en versnelt de groei van haar team

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– 1Password, een leider op gebied van identiteitsbeveiliging, kondigde vandaag een belangrijk business-momentum aan in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Met een strategische focus op deze regio breidt 1Password haar personeelsbestand uit, lanceert producten afgestemd op de EMEA-markt en verzekert meer dan 35% van Europa’s bedrijven die tot de Top 100 behoren. Op vandaag zijn meer dan één derde van de B2B-klanten van 1Password in EMEA gevestigd.

Het leeuwendeel (68%) van beveiligingsinbreuken worden nog altijd veroorzaakt door een menselijk element dat leidt tot aantasting van credentials, en het bedrijf lanceerde onlangs 1Password Extended Access Management (XAM), een oplossing die uniek is voor de sector, ontworpen om elke login bij elke app vanuit elk apparaat te beveiligen, om te voldoen aan de behoefte van het moderne personeel aan een nog vlottere en veiligere toegang.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

media@1password.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr