22:10 uur 04-06-2024

KnowBe4’s jaarlijkse Phishing Benchmarking-rapport toont aan dat de focus op het menselijke element nog steeds de beste bescherming biedt tegen cyberbedreigingen

Het rapport laat een duidelijk verband zien tussen security awareness-trainingen en simulated phishingtests voor een betere weerbaarheid tegen cyberbedreigingen

TAMPA BAY, Fla.–(BUSINESS WIRE)– KnowBe4, de leverancier van ‘s werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, heeft vandaag zijn nieuwe 2024 Phishing by Industry Benchmarking Report uitgebracht om het Phish-prone™ -percentage (PPP) van een organisatie te meten. Dit geeft aan hoe groot de kans is dat zijn werknemers worden gescamd door phishing of social engineering.

Uit het rapport van dit jaar blijkt dat volgens baselinetests die in alle sectoren zijn uitgevoerd, 34,3% van de werknemers zonder awareness-training waarschijnlijk schadelijke links zullen aanklikken of op frauduleuze verzoeken zullen ingaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Kathy Wattman via pr@knowbe4.com
727-474-9950

Check out our twitter: @NewsNovumpr